Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 10/12/2019, 11:30 π.μ.

Συλλήψεις για κλοπές
Από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών,συνελήφθη χθες (10 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι στις Σέρρες, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξε διαμέρισμα 52χρονης και αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 2.300 ευρώ. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, δρώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν την 4η Δεκεμβρίου 2019 σε περιοχή της Χαλκιδικής, μέσα από ανασφάλιστο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο την τσάντα 61χρονου, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ, 1 τραπεζική επιταγή, 2 τραπεζικές κάρτες και διάφορα έγγραφά του. Το χρηματικό ποσό αποδόθηκε από τον 33χρονο στο νόμιμο κάτοχό του.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας,σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, στα τέλη του Νοεμβρίου του έτους 2019, δρώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από κατάστημα 53χρονης μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και 2 τραπεζικές κάρτες. Ακολούθως,χρησιμοποιώντας τις τραπεζικές κάρτες, πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας 65,80 ευρώ.

Σύλληψη για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών- κατοχή και χρήση μη νόμιμων εγγράφων

Από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 39 ετών, διότι χθες (10 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι, προσήλθαν για έξοδο από την ελληνική επικράτεια στο Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος και συνεπέβαινε η 23χρονη και κατά τον διαβατηριακό έλεγχο η 23χρονη επέδειξε γνήσια έγγραφα αλλοδαπής αρχής, πλην όμως ανήκουν σε άλλο πρόσωπο. Το προαναφερόμενο όχημα και τα έγγραφα κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα.

Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων 

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθη χθες (10 Δεκεμβρίου 2019) το πρωί στις Σέρρες, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος, συνελήφθη χθες (10 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 10 μηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σύσταση συμμορίας και παρακώλυση με πρόθεση της λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.