Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (23/9/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
«Οικογενειακό» Τουρνουά
Εσωτερικό τουρνουά την Κυριακή για την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του. Χαρά, παιχνίδι και διασκέδαση για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, με τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα κάτω πάντα από τις προπονητικές οδηγίες, να περάσουν ένα όμορφο πρωινό! "Λιονταράκια", "Πόρτο, "Άρσεναλ", "Φιορεντίνα",  "Μαρσέιγ", "Μπόκα Τζούνιορς", "Ρίβερ Πλέιτ" και "Νάπολι", "κοντραρίστηκαν" σε "οικογενειακά" φιλικά. 

Η "Τσέλσι" στην Κατηγορία Κ10 φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Ροδόπολης. Περισσότερη από μιάμιση ώρα αγώνα, με τους παίκτες του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να βγάζουν ποιότητα και να φτάνουν στη νίκη.

Δράση στη Θεσσαλονίκη
Η δράση για τις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς ξεκίνησε το Σάββατο με φιλικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις Planet στην Θέρμη. Έξι τμήματα της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να δείξουν μέσα στο γήπεδο το ταλέντο τους, αφήνοντας ικανοποιημένους τους προπονητές τους. 

Η "Ίντερ" του Μιχάλη Αναστασιάδη είχε δύσκολο έργο κόντρα στην Κ12 του ΠΑΟΚ, και αν και ηττήθηκε με 8-3, έδωσε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε το πρώτο ημίχρονο ήταν ρευστό, με τον Βαγγέλη Γκιόκα να βάζει μπροστά στο σκορ τον Αλέξανδρο, και τον Μάκη Καναρίδη με εκτέλεση φάουλ να μειώνει σε 3-2 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. 

Το τρίτο τέρμα το πέτυχε και πάλι ο Γκιόκα. Δύο αγώνες έδωσε η "Μάντσεστερ" στην Κ12 που σε ένα δυνατό παιχνίδι αν και είχε τον έλεγχο ηττήθηκε με 2-1 από τη Νέα Ραιδεστό, όμως στη συνέχεια επιβλήθηκε εύκολα του Αγγελοχωρίου. Στην Κατηγορία Κ10 η "Ρόμα" του Γρηγόρη Αθανασίου χάρισε γκολ και θέαμα απέναντι στο Αγγελοχώρι, ενώ στα Κ9 η "Μπάρτσα" αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Α.Ε. Φαλήρου. Στην Κ10 η "Τσέλσι" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη έδειξε και πάλι δείγματα αστείρευτου ταλέντου επικρατώντας με εντυπωσιακό σκορ του Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Τέλος στην Κ8 η "Παρί" του Γιάννη Ιασωνίδη ηττήθηκε από την Αναγέννηση Ρυσίου.

Αθρόα προσέλευση
Οι εγγραφές στα Τμήματα Υποδομής του Αλέξανδρου Κιλκίς συνεχίζονται με φρενήρης ρυθμούς. Η εικόνα στις προπονήσεις είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, αφού η μαζική συμμετοχή των παιδιών αφήνει ένα αίσθημα ικανοποίησης στους ιθύνοντες και τους προπονητές του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Σε κάθε προπονητικό τμήμα συνυπάρχουν με τα παιδιά δύο ακόμη και τρεις προπονητές, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ακόμη καλύτερη και οργανωμένη δουλειά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.