Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Προσφορά σχολικών ειδών από το Σύλλογο "Ανάσα Ευασθησίας" σε άπορους μαθητές

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς 
Η Oμάδα Εθελοντών Ανάσα Ευαισθησίας, μία ομάδα αλληλεγγύης, της πράξης και της συνέπειας στην πόλη του Κιλκίς για 6η χρονιά  στη Δράση "ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΚΑ" κατάφερε με τη ανταπόκριση του κόσμου επιχειρήσεων να συλλέξει σχολικά είδη και διένειμε σχολικά είδη και γραφική ύλη σε 165 παιδιά που είχαν ανάγκη με τη έναρξη της σχολικής χρονιάς. 

«Στηρίζουμε γιατί αγαπάμε και αντιλαμβανόμαστε τον πόνο και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Η συγκινητική ανταπόκριση των συνδημοτών μας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τα αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που διακρίνουν την Κιλκισιώτικη κοινωνία που ξεπέρασε τα όρια στήριξης του Νομού Κιλκίς βρήκε απήχηση από συμπολίτες μας που κατοικούν Θεσσαλονίκη, Αθήνα, νησιά μέχρι και Γερμανία, που στήριξαν με δέματα από σχολικά είδη πάνω από 5000 ξύστρες χάρακες σβήστρες κ.λπ.", επεσήμανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς κ. Κουρουζιδου Γ. Χριστίνα.

"Το "Μοιράζομαι Νοιάζομαι Προσφέρω" στο κάλεσμα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου μας βρήκε πρωτοφανή ανταπόκριση από παντού,  με κόσμο να προσφέρει σχολικά είδη βοηθώντας με αυτό τον τρόπο οικογένειες και μαθητές κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Ο σκοπός της ομάδας είναι να βοηθάει και να είναι δίπλα σε όποιον συμπολίτη μας χρειάζεται ανάγκη αλλά και να αυξήσει το αίσθημα της αλληλεγγύης στην πόλη του Κιλκίς. Όλη η δράση της είναι καθαρά εθελοντική και προέρχεται από την αγάπη, και το αίσθημα προσφοράς των συνανθρώπων μας.

Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε ώστε όσον το δυνατόν περισσότερα παιδιά να νιώσουν την αγάπη και τη ζεστασιά των μεγάλων", τονίζουν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.