Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Δείτε Video από το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή 2019 στο Κιλκίς


Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 το απόγευμα μετά τις 7:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς, στο χώρο του Πάρκου – Κήπου, με σύνθημα: «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… Θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα… Τον Σοσιαλισμό».

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλάμβανε συναυλία με το Στέλιο Κοτίδη και τη μπάντα του, ποντιακό – παραδοσιακό γλέντι με τους Τάσο Ευτυχιάδη, Παναγιώτη Μοσχοΐδη, Τριαντάφυλλο Ασαρτζή, Χρήστο Σιταρίδη και Stand Up Comedy.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπήρχε έκθεση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων και Έκθεση Ζωγραφικής για την Προσφυγιά.

Ομιλία έκανε ο Θανάσης Σγούρος, Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης στο χώρο του Φεστιβάλ υπήρχαν βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής με όλες τις νέες εκδόσεις, χώρος δραστηριοτήτων για τα παιδιά και ψησταριά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.