Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Αναστασία Ανανιάδου: Είμαι υποψήφια Βουλευτής νομού Κιλκίς

Υπογράφει η υποψήφια βουλευτής νομού Κιλκίς, Αναστασία Ανανιάδου
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε να είμαι υποψήφια Βουλευτής στο Κιλκίς, με την παράταξη των μεγάλων και ιστορικών επιλογών. Η ΝΔ και ο Πρόεδρός της, κάνουν πράξη την δέσμευση για ανανέωση με νέους και γυναίκες που, δίπλα σε άξια στελέχη, θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες του Ελληνικού λαού για την μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Θα αγωνιστώ με αίσθημα ευθύνης, μαζί με τα στελέχη και τα μέλη της παράταξης και με όλους τους Πολίτες που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, ώστε να φτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.

Καλώ τους συμπατριώτες μου Κιλκισιώτες, με την ψήφο τους στη ΝΔ, να επιλέξουν την προκοπή, την υπευθυνότητα, την αλήθεια, την αξιοπρέπεια και την πρόοδο. Καλώ την νέα γενιά, να πάρει το μέλλον στα χέρια της και να γίνει η ίδια πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Η νίκη της ΝΔ θα είναι νίκη της Ελλάδας αλλά και του Κιλκίς.

Με καθαρό βλέμμα και πίστη ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας και να μου δώσετε την δυνατότητα να είμαι η φωνή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

1 σχόλιο :

  1. Στην ανιψια μου καλη επιτυχια.Καλη δυναμη στον αγωνα!Κωνσταντινηδου Ελενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή