Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Νοσοκομείο Κιλκίς: Εξοικονομούμε και ξεμπερδεύουμε με το ''σήριαλ της πτώσης σοβάδων''

Δελτίο τύπου Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, απαντώντας στην πρόσκληση με κωδικό 10.4c.15.1-2 του Ε.Π. «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», και τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων – Παραγωγή ενέργειας από μονάδες ΣΗΘΥΑ ή με χρήση ΑΠΕ σε Νοσοκομεία» κατέθεσε στις 15/5/2019 τεχνικό δελτίο πράξης στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και κτιριακές παρεμβάσεις όπως εξωτερική θερμομόνωση κελύφους και οροφής, αντικατάσταση κουφωμάτων, φωτιστικών σωμάτων, κ.ά. συνολικής δαπάνης 2.896.384,26 € και αναμένεται η ένταξη της πράξης. 

Εξοικονομούμε και ξεμπερδεύουμε με το ''σήριαλ της πτώσης σοβάδων'' από κτίρια αφημένα για δεκαετίες στο έλεος του θεού.

Ήδη έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα 14 Νοσοκομεία του ΕΣΥ:
https://www.naftemporiki.gr/…/konduli-456-ekat-euro-gia-ene…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.