Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συγχαίρει μαθητές και μαθήτριες

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες, καθώς και τους υπευθύνους εκπαιδευτικούς των σχολικών ομάδων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς και του Γυμνασίου Καμπάνη που συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους στο 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:
Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες, Όνειρα, Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον" 2018-2019, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, για την κατάκτηση του 1ου Βραβείου στην κατηγορία παραμύθι με το «Το χρυσόμαλλον ποστ» και του 3ου Βραβείου στην κατηγορία Τραγούδι για τη μελοποίηση αποσπάσματος στην ποντιακή διάλεκτο από το παραπάνω παραμύθι. Στην εν λόγω δράση, με τα σχολεία της Διεύθυνσής μας, συνεργάστηκε και το Γυμνάσιο Νυρεμβέργης από τη ομογένεια.

Η γνωριμία με την ποντιακή διάλεκτο, τις ηθικές και πολιτισμικές αξίες του ιστορικού Πόντου είναι βασική επιδίωξη του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος που μέσω των διαφόρων δράσεων δίνει ερεθίσματα στους μαθητές προκειμένου να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, να μοιράζονται ιδέες και συναισθήματα, ωστόσο μία σημαντική παράμετρος είναι και τα μηνύματα της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης που περνούν μέσα από το πρόγραμμα τόσο στην κοινωνία όσο και στα παιδιά που συμμετέχουν σ' αυτό.

Πολλές ευχές στους μαθητές και τις μαθήτριες για νέες διακρίσεις και οι προσπάθειές τους να στέφονται πάντα με επιτυχία!

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες, οι οποίοι συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού, που έγιναν 8 και 9 Μαΐου 2019 στα Ιωάννινα.

Νίκη κατέκτησαν:

1. Αλερού Αλέξανδρος του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο αγώνισμα του δρόμου 800μ.

2. Παυλίδης Δημήτριος του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο αγώνισμα της δισκοβολίας.

3. Τοπούζη Μαρία του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο αγώνισμα της σφυροβολίας.

Είχαμε και σημαντικές διακρίσεις:

1. Ρεϊζάκης Άγγελος του ΓΕ.Λ. Ευρωπού, για την 5η θέση στο αγώνισμα του δρόμου 800μ.

2. Κορακίδης Ιωάννης του ΓΕ.Λ. Καμπάνη, για την 6η θέση στο αγώνισμα της σφυροβολίας.

3. Κώστογλου Χρήστος του ΓΕ.Λ. Καμπάνη, για την 10η θέση στο αγώνισμα της σφυροβολίας.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε το αγωνιστικό πνεύμα που τους χαρακτηρίζει και απορρέει από την αγάπη τους για τον αθλητισμό, να τους χαρίσει πολλές και μεγάλες διακρίσεις στο κοντινό και στο απώτερο μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια και στους υπεύθυνους καθηγητές και προπονητές που συμπαρίστανται στις προσπάθειες των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.