Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Δήλωση Δημήτρη Κυριακίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαϊου 2019

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς έκαναν μια Καθαρή Επιλογή! Αποφάσισαν να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας εμπιστευόμενοι την αξιόπιστη αυτοδιοικητική πρόταση του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. 

Η πρώτη θέση που κατέλαβε στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών η δημοτική μας παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ επιβεβαιώνει την ισχυρή θέληση των συμπολιτών μας να προχωρήσουμε δυναμικά και να κάνουμε πράξη τα σχέδιά μας για το Δήμο Κιλκίς της Ανάπτυξης, της Ανανέωσης και της Προόδου.

Η ψήφος εμπιστοσύνης τους είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης για τον τόπο μας. Δεσμευόμαστε να την τιμήσουμε με πραγματικό και μετρήσιμο έργο.

Την Κυριακή 26 Μαΐου κερδήθηκε μια μεγάλη μάχη αξιών και ιδεών. Δεν εφησυχάζουμε μέχρι την ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής μας προσπάθειας την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου. Πάμε όλοι Μαζί Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας και τη δεύτερη Κυριακή, με ενθουσιασμό και πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας, και σφραγίζουμε τη μεγάλη νίκη των πολιτών και του Δήμου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.