Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Δήλωση Δημήτρη Αγαθόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαϊου 2019

Δελτίο τύπου συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη"
Για τον συνδυασμό "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη", ο επικεφαλής του Αγαθόπουλος Δημήτριος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Οι πολίτες του Κιλκίς αποφάσισαν και η ετυμηγορία τους είναι σεβαστή. Δώσαμε μία μάχη στο όνομα της δημοκρατίας, του ορθού προγραμματικού λόγου και των δικαιωμάτων όλων των συμπολιτών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, τους συνεργάτες και τους εθελοντές που συνέδραμαν την προσπάθεια μας. Δώσαμε ένα δύσκολο και ωραίο αγώνα και δεν προδώσαμε το ήθος και τις αρχές μας καθ’ όλη την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα

Θέλουμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και θα σταθούμε δίπλα τους για τα μικρά και μεγάλα προβλήματά τους.

Θα είμαστε παρόντες στην επόμενη μέρα του Δήμου Κιλκίς.

Θέλουμε επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια στους δύο πρώτους της χθεσινής αναμέτρησης και τους ευχόμαστε να οδηγηθούν στην τελική ετυμηγορία σε ένα πλαίσιο πολιτισμένου αγώνα όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους.

Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που θα ανατάσσει και θα βελτιώνει την ζωή των κατοίκων του Δήμου μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.