Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Δήλωση Παύλου Τονικίδη μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου 2019

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη 
Ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου 2019, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητοί Συνδημότες, άλλη μια μάχη κερδήθηκε! Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η είσοδός μας στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Κιλκίς. Δώσαμε έναν αγώνα τίμιο, χωρίς ακραίες πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες του Δήμου Κιλκίς που στήριξαν τη δημοτική μας παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» με την ψήφο τους!

Δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους υποψήφιους Δημάρχους κ. Δ. Κυριακίδη, κ. Δ. Τσαντάκη, κ. Δ. Αγαθόπουλο, κ. Ι. Φαχουρίδη και κ. Α. Καζαντζίδη για το δίκαιο εκλογικό τους αγώνα.

Την επόμενη Κυριακή, στις 2 Ιουνίου, καλούνται οι Κιλκισιώτισσες και οι Κιλκισιώτες με την ψήφο τους να δώσουν την τελική σκυτάλη της διοίκησης του Δήμου! Μια σκυτάλη που θα κρίνει το μέλλον και την ανάπτυξή μας.

Οι πολίτες του Κιλκίς θα πρέπει τώρα να αποφασίσουν για την αλλαγή στο Κιλκίς μακριά από τις όποιες πολιτικές κατευθύνσεις. Ο Δήμος μας χρειάζεται ένα Δήμαρχο εργατικό, που θα είναι κοντά στους πολίτες του, θα απαιτεί, θα διεκδικεί και δε θα φοβάται να συγκρουστεί για το καλό των δημοτών του με την κεντρική πολιτική εξουσία.

Δεσμεύομαι να αγωνιστώ αποκλειστικά και μόνο για το καλό των συνδημοτών μου. 

Προσκαλώ όλους τους πολίτες του Κιλκίς, από όλες τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να στηρίξουν με την ψήφο τους τον αγώνα μας.

Καλώ όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς να συστρατευτούν μαζί μας για ένα Δήμο Κιλκίς πρωταγωνιστή, εξωστρεφή, κοινωνικό, αλληλέγγυο και αξιόπιστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.