Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς υποδέχθηκε στο Alexandros Sports center την αντίστοιχη του Ατέρμονα σε φιλικούς αγώνες. Από πολύ νωρίς τα γήπεδα γέμισαν με παιδικές παρουσίες, αλλά και οι γονείς λόγω και της όμορφης μέρας απήλαυσαν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Στην κατηγορία Κ10 η «Τσέλσι» του Κώστα Ντουντούκη έδειξε και πάλι την ποιότητά της βγάζοντας ωραίες συνεργασίες και συνδυασμούς στον αγωνιστικό χώρο. Τα μικρά μας και πιο συγκεκριμένα η «Παρί» του Αλέξανδρου Δούγια στην κατηγορία Κ8 διασκέδασαν το παιχνίδι, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έβρισκαν αρκετές φορές τα δίχτυα.

Δύο ακόμη ομάδες μας αγωνίστηκαν το Σάββατο. Η «Ρόμα» στη Κ12 και η «Μίλαν» στη Κ14. Οι ποδοσφαιριστές μας απέδωσαν στο γήπεδο όλα όσα διδάσκονται στις προπονήσεις, είχαν καλή ανάπτυξη μέσα από το passing game, και έφτασαν και αυτές σε νικηφόρα αποτελέσματα!


Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Αργυρούπολη και Ελπίδες Κιλκίς για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Α Κατηγορίας. Ένας αγώνας δίχως πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες με λάθη στη μεσαία γραμμή, αν και οι λιγοστές καλές στιγμές ήταν σημαντικές. 

Ο Αλπανίδης στο ξεκίνημα του αγώνα έχασε τον έλεγχο της μπάλας τη τελευταία στιγμή και ενώ βρισκόταν τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρε. Στο 27' οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Παπάκη, με τον Ρεμπετσιώτη να έχει δυνατό σουτ στο 38' που απέκρουσε ο Παπαϊωάννου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι μακρινές μεταβιβάσεις προς τους Αλπανίδη και Παπαδόπουλο δεν έφεραν κάτι δημιουργικό, παρόλα αυτά η ομάδα μας δεν κινδύνευσε παρά μόνο στο 79' όταν ο Μουχτάρης απέκρουσε ενστικτωδώς τη κεφαλιά του Μακάριου. 

Στο 87' οι Ελπίδες έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, με τον Ζαφειρόπουλο να κάνει την προβολή από κοντά, αλλά τον τερματοφύλακα της Αργυρούπολης να μπλοκάρει. Το Σάββατο η ομάδα μας αγωνίζεται στο Χέρσο και θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε άνοδο. Ελπίδες Κιλκίς: Μουχτάρης, Κωνσταντινίδης, Ρεμπετσιώτης, Μαργαριτόπουλος, Πολυχρόνου, Μαχμουτάι, Παπαδόπουλος (64' Ζαφειρόπουλος), Κατσάρας (60' Σοφής), Αλπανίδης (90' Ζάλτος), Τζιάλας, Δημητριάδης.
Κυριακή χθες και όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε σε ένα ακόμη ποδοσφαιρικό τουρνουά. Η Ακαδημία μας έλαβε μέρος στη διοργάνωση της ΑΠΕ Λαγκαδά κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τα τρία τμήματα που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο.

Πρωτιά για την «Μπάρτσα» μας στην Κ8, με τους λιλιπούτειους αθλητές του Κώστα Τσακιρίδη να θέτουν από πολύ μικρή ηλικία τις βάσεις, για να μάθουν σωστά το παιχνίδι, να αναπτύσσουν τη συνεργασία μεταξύ τους και να δείχνουν σωστή συμπεριφορά. Άνετες νίκες στην φάση των ομίλων με αντιπάλους τον Φοίνικα Πολίχνης και τον Μακεδονικό, και καταιγιστική η ομάδα μας στον τελικό με την ΑΠΕ Λαγκαδά. Τα παιδιά μας το χάρηκαν με την ψυχή τους, τραγούδησαν τον ύμνο της ομάδας και σήκωσαν το κύπελλο!

Μια ήττα στις λεπτομέρειες στέρησε από την «Ατλέτικο» του Γιάννη Ιασωνίδη στην κατηγορία Κ12 την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό, όμως στον μικρό τελικό της διοργάνωσης έδειξε τρομερή ποιότητα και επικράτησε τον Εθνικό Αστέρα.

Μια νίκη και μια ήττα τέλος για την «Γιούβε» του Θοδωρή Πολυχρόνου στο ίδιο τουρνουά. Νίκη με όμορφο ποδόσφαιρο απέναντι στον Φοίνικα Πολίχνης και ήττα από τον Μακεδονικό. Σε αυτή την κατηγορία δεν υπήρχαν αγώνες κατάταξης.

Μια χρονιά άκρως επιτυχημένη για την ομάδα νέων της Ακαδημίας του Αλέξανδρου.

Οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές έφτασαν να διεκδικούν ως την τελευταία αγωνιστική των κατατακτήριων παιχνιδιών την άνοδό τους στην Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς, και αν είχαν την τύχη με το μέρος τους τότε σίγουρα θα τα κατάφερναν.

Ο σαββατιάτικος αγώνας στο Χέρσο με την τοπική Δόξα ήταν εξ αρχής δύσκολος. Η ομάδα μας για να ελπίζει σε άνοδο ήθελε το νικηφόρο αποτέλεσμα και παράλληλα να μην επικρατήσει η Αργυρούπολη στο Καμπάνη.

Τα παιδιά του Βασίλη Παμπορίδη και του Γιάννη Ιασωνίδη πραγματοποίησαν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα μιας και στα πρώτα 18 δευτερόλεπτα προηγήθηκαν. Ο Αλπανίδης είδε εκτός θέσης τον αντίπαλο πορτιέρε και με λόμπα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Χρήστος Παπαδόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Μια στιγμιαία αμυντική αδράνεια έδωσε τη δυνατότητα στο Χέρσο να ισοφαρίσει το ματς στο 26’. Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις, με τις Ελπίδες να έχουν την εδαφική υπεροχή, δίχως όμως κάποια μεγάλη στιγμή.

Το Χέρσο «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα την ομάδα μας καθώς στις πρώτες στιγμές της επανάληψης πέτυχε γκολ. Στο 69’ και πάλι εκμεταλλεύτηκε την αμυντική δυσλειτουργία και έφτασε στο τελικό 3-1 και συνάμα στην άνοδο.

Εμείς δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στους ποδοσφαιριστές των Ελπίδων Κιλκίς. Οι περισσότεροι στην δεύτερη χρονιά τους σε ανδρικό επίπεδο έφτασαν μια ανάσα από την δεύτερη συνεχή άνοδο, δείχνοντας το ταλέντο τους.

Το μέλλον πραγματικά τους ανήκει

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙΛΚΙΣ: Σιαπκάρης, Κωσνταντινίδης, Ρεμπετσιώτης, Παρτσαλίδης, Πολυχρόνου, Μαχμουτάι, Αλπανίδης (83’ Βαφειάδης), Μπούζντρα (70’ Κατσάρας), Παπαδόπουλος (75’ Σοφής), Τζιάλας, Σπασόπουλος (46’ Ζάλτος).

Το καλοκαίρι πλησιάζει και είναι τόσο αναγκαίο για τους γονείς να νιώθουν ασφάλεια όταν το παιδί τους κολυμπάει στη θάλασσα.

Η κολυμβητική δεξιότητα αποτελεί ένα στοιχείο ζωτικής σημασίας στην ανάπτυξη του παιδιού.

Στον Αλέξανδρο έχουμε εξασφαλίσει όμως εκείνες τις προϋποθέσεις που αφορούν τους κανόνες υγιεινής, την προπονητική και παιδαγωγική επάρκεια και την οργάνωση στη δομή του προγράμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.