Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ο Θάνος Τσαουσίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Θάνος Τσαουσίδης θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Θάνος Τσαουσίδης είναι 39 ετών, ελεύθερος επαγγελματίας – έμπορος στην Ευκαρπία, με καταγωγή το Χειμαδιό. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Κιλκίς, παντρεμένος με 2 παιδιά. Είναι αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου ΧΩ.Μ.Α.

Ο Θάνος Τσαουσίδης δίνει η μάχη των εκλογών μαζί με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η Λαϊκή Διεκδίκηση, να δυναμώσει ο ίδιος ο λαός στο Κιλκίς.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» απέδειξε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όλα τα προηγούμενα χρόνια, ότι είναι η μόνη δύναμη που αναδεικνύει τα λαϊκά προβλήματα και έχει προτάσεις για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών, προτάσεις ώστε να ικανοποιούνται οι σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες.

Γι’ αυτό ήταν και είναι η μόνη δύναμη που ζήτησε μείωση των δημοτικών φόρων την ώρα που ο Δήμος έχει πλεόνασμα αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Γι’ αυτό ήταν και είναι η μόνη δύναμη που διεκδίκησε τη δημιουργία νέων Παιδικών Σταθμών, την κατασκευή νέων σχολείων, τη μείωση της τιμής του νερού κ.ά.

Όλες οι άλλες δυνάμεις, που σήμερα ζητούν την ψήφο των πολιτών του Κιλκίς, στάθηκαν απέναντι από τις ανάγκες του. Καλλιέργησαν τη λογική των «αντοχών της οικονομίας», του «μικρότερου κακού», της «τήρησης της νομιμότητας».

Ο λαός του Κιλκίς, τους έχει δοκιμάσει όλους. Δεν τους έχει ανάγκη και πρέπει να τους μαυρίσει.

Ο λαός του Κιλκίς έχει ανάγκη από Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που να βάζουν μπροστά τις ανάγκες του λαού του Δήμου και θα διεκδικούν την υλοποίησή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.