Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

"Πώς μπορώ να είμαι ωφέλιμος, σε μια εποχή που ο Δημότης Κιλκίς νοιώθει πληγωμένος"

Υπογράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τα αυτοδιοικητικά του Κιλκίς, ένα πράγμα είχα μόνο στο μυαλό μου.


Πώς μπορώ να είμαι ωφέλιμος, σε μια εποχή που ο Δημότης Κιλκίς νοιώθει πληγωμένος, προβληματισμένος, απομονωμένος και απογοητευμένος για την καθημερινότητα του. 

Αυτό που με ενδιαφέρει λοιπόν τον στίβο της Αυτοδιοικητικής σκηνής είναι η πολιτική αξιοπιστία, η σεμνότητα και υπευθυνότητα, όπου οι δημόσιες απόψεις θα συνάδουν με την δημόσια συμπεριφορά, χωρίς να υπάρχει αναντιστοιχία λόγων και πράξεων.

Αυτό που πάνω από όλα έχουν ανάγκη σήμερα οι πολίτες από τους εκπροσώπους που επιλέγουν, είτε σε εθνικό, είτε σε τοπικό επίπεδο, είναι η πολιτική αξιοπιστία. Το καθημερινό έργο που γίνεται με στόχο αποκλειστικά την εξυπηρέτηση του κοινού καλού και δημόσιου συμφέροντος. Οι πολίτες έχουν κουραστεί από πρακτικές διχαστικών αντιλήψεων και συμπεριφορών.

Αυτήν την πολιτική φιλοσοφία ακολουθούμε και υπηρετούμε.

Κάθε άλλη επιλογή ενισχύει την πολιτική αναξιοπιστία, υπονομεύει και ευτελίζει τον ίδιο τον συμπολίτη και την ατομικότητα του.

Υπηρετούμε με συνέπεια αυτή την προοπτική για την καθαρότητα .Οδηγούμε την πόλη μας σε μια νέα εποχή, πέρα από εσωτερικές παθογένειες και παρασκηνιακές παρεμβάσεις.

Καλώ τις συνδημότισσες και τους συνδημότες, να αξιολογήσουν προσεκτικά όλα όσα συμβαίνουν και όλους όσους ζητούν την θέση του αιρετού. Να κρίνουν συμπεριφορές, πορεία προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική. Να κρίνουν σταθερότητα απόψεων, θέσεων, ιδεών, αντιλήψεων, να συγκρίνουν και να σκεφθούν πραγματικά το όφελος των ιδίων και της Πόλης μας.

Χρειαζόμαστε μια νέα αρχή και μια πολιτική αναγέννηση που έχει ανάγκη ο τόπος μας για να ατενίσει το μέλλον του με αισιοδοξία και προοπτική.

Καλώ τους συνδημότες σε μια πολιτική εγρήγορση και αντικειμενική αξιολόγηση των αυτοδιοικητικών επιλογών που έχουν, και κατά πόσο αυτές υπηρετούν πραγματικά την ανάπτυξη της Πόλης. Στόχος παραμένει να εμπνεύσουμε ένα νέο Όραμα πολιτικής ηθικής, που εδραιώνει μια αντίληψη αλληλοσεβασμού .

Φίλοι μου συνδημότες αξιολογήστε, κρίνετε και αποφασίστε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου