Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς: «Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι MVP»


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης σε συνεργασία με τον Π.Α.Σ. ΑΕΤΟ Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς με σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι MVP» πραγματοποίησαν μια μεγάλη εκδήλωση στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς (Νέο κλειστό γυμναστήριο). 


Ποιο συγκεκριμένα δημιουργήθηκαν 6 σταθμοί διαδραστικού χαρακτήρα. 2 σταθμοί μπάσκετ με τους προπονητές του Π.Α.Σ. Αετού και 4 σταθμοί από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, εκ των οποίων στον 1ο σταθμό οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα Boccia, στον 2ο σταθμό έγιναν κατασκευές ενώ στον 3ο και 4ο σταθμό πραγματοποιήθηκαν βιωματικά παιχνίδια. Στις δραστηριότητες συμμετείχαν περίπου 300 μαθητές και δάσκαλοι από το 3ο, 4ο, 7ο, 8ο, 9ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Κυριακίδης Δ., ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Θωμαϊδης Π., ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, νέας γενιάς, εθελοντισμού και δια βίου μάθησης κ. Πουντζουκίδης Κ. ο Πρόεδρος του οργανισμού αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών δήμου Κιλκίς κ. Θεοδωρίδης Δ. η Σύμβουλος από την κοινότητα δήμου Κιλκίς κα. Ραπτοπούλου Μ. και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς κ. Παπαδόπουλος Α.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία και την παρουσία σας σε αυτή τη σημαντική ημέρα για εμάς και τους ωφελούμενούς μας.

Οι δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης αποτελούν μέρος της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.