Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 6/12/2019, 6:30 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπών - Σύλληψη μίας ημεδαπής 
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών πορτοφολιών, που έλαβαν χώρα προχθές (4 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι στην Βέροια.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, δύο ημεδαπές ηλικίας 37 και 21 ετών, αφού εισήλθαν σε επιχείρηση και εκμεταλλευόμενες την ολιγόλεπτη απουσία των υπαλλήλων, αφαίρεσαν από κοινού από τις τσάντες τους δύο πορτοφόλια που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη χθες (5 Νοεμβρίου 2019) η 37χρονη ημεδαπή.

Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων – Σύλληψη δύο ημεδαπών
· Συνελήφθη χθες (5 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, στις Σέρρες, 40χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους για κλοπή.

· Συνελήφθη χθες (5 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, στην Βέροια, 35χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας και του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 9 μηνών και 10ημερών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Αντιολισθητικές αλυσίδες 

Λόγω χιονόπτωσης - παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας:

- Επαρχιακή Οδός Νάουσας - Χιονοδρομικού Κέντρου 3/5 Πηγαδίων, από το 10ο χιλιόμετρο.

- Επαρχιακή Οδός Νάουσας - Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, από το 9ο χιλιόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.