Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές και απόπειρες κλοπών από καταστήματα στις Σέρρες

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, κλοπές και απόπειρες κλοπής, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε περιοχές των Σερρών και της Καβάλας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών ηλικίας 18, 19, 20 και 22 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα παραπάνω άτομα ενεργώντας μαζί με συνεργό τους, το απόγευμα της 7ης Δεκεμβρίου 2019, διέρρηξαν οικία σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν από την αυλή του σπιτιού ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Όπως διαπιστώθηκε, χρησιμοποιώντας το κλεμμένο όχημα, το διάστημα από 7 έως 8 Δεκεμβρίου 2019, διέπραξαν 5 διαρρήξεις και κλοπές από καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών, αφαιρώντας χρήματα και καπνικά προϊόντα, συνολικής αξίας 6.885 ευρώ.

Επίσης, το ίδιο διάστημα, διέπραξαν ακόμη 5 διαρρήξεις καταστημάτων σε περιοχές των Σερρών και της Καβάλας, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.