Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Βράβευση Κιλκισιωτών Πανελληνιονικών αθλητών

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, στην Κατερίνη, τιμητική τελετή βράβευσης των κορυφαίων Πανελληνιονικών αθλητών και αθλητριών, που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους το έτος 2019 (1ος-2ος-3ος).

Για τον «Αίαντα» αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η βράβευση των αθλητών/τριών του: 

Τοπούζη Μαρία (Σφύρα, 3η Παν-νίκης Κ23)

Παυλίδη Δημήτριο (Δίσκος, 3ος Παν/νίκης Κ18/ 3ος Βαλκανικοί Κ18)

Παυλίδη Ευάγγελο (Δίσκος, 1ος Παν/νίκης Κ16)

Θερμά συγχαρητήρια και στους αθλητές/τριες των άλλων δύο Σωματείων, του «Γ.Σ. Μανδρών» Κορακίδη Γεώργιο (Σφύρα), Πορδανά Αλέξιο (Σφύρα), Ζάλτο Κων/νο (Σφύρα-Δίσκο), Ζώτου Ελένη (Σφύρα) και Τζαμτζή Παύλο (Σφύρα) και του «Αλέξανδρου Κιλκίς» Αλερού Σακξές (400μ.-800μ) για τις διακρίσεις τους, που εκπροσωπούν τον νομό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.