Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Η σημαία στη Δοϊράνη αντικαταστάθηκε! - Μπράβο στο Δήμο Κιλκίς!

Μήνυμα από τη νεοσυσταθείσα εθελοντική ομάδα "Πουθενά Σκισμένη Ελληνική Σημαία"
Μόλις προχθές η Γνώμη Κιλκίς και Παιονίας ανέδειξε το θέμα της σκισμένης Ελληνικής σημαίας στο χωριό Δοϊράνη. Δείτε εδώ: Όρε πατριώτες Κιλκισιώτες! Αυτή τη σημαία ποιος θα την αλλάξει; 

Την αμέσως επόμενη ημέρα παρέα Κιλκισιωτών ευαισθητοποιήθηκε και μετέβη στη Δοϊράνη ώστε να αντικαταστήσει τα φθαρμένη σημαία. Η προσπάθεια όμως κατέστη άκαρπη λόγω τεχνικού προβλήματος, αλλά παρόλα αυτά αντικαταστάθηκε η επίσης φθαρμένη σημαία στο παλιό φυλάκιο στο χωριό Ακρίτας. 

Τότε ακριβώς έπεσε και η ιδέα ώστε να συσταθεί μια άτυπη εθελοντική ομάδα πολιτών, με στόχο την αντικατάσταση φθαρμένων σημαιών όπου απαιτείται αρχικά εντός του νομού Κιλκίς. Κάτι το οποίο έγινε μέσα σε μια μόλις ημέρα με πάνω από πενήντα φίλους στη σελίδα στο facebook με την ονομασία «Πουθενά Σκισμένη Ελληνική Σημαία".

Επιπλέον ζητήθηκε μέσω της Γνώμης, η συνδρομή του Δήμου Κιλκίς με ειδικό όχημα. Δείτε εδώ Αντικατάσταση σκισμένης σημαίας στη Δοϊράνη - Ζητείται πλέον η συνδρομή του Δήμου Κιλκίς

Σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς και μετά από παρέμβαση και πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου Κώστα Παπακώστα, συνεργείο του Δήμου Κιλκίς αντικατέστησε τη σημαία!

Η νεοσυσταθείσα Κιλκισιώτικη εθελοντική ομάδα "Πουθενά Σκισμένη Ελληνική Σημαία", θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια στον κ. Παπακώστα, τους υπαλλήλους του Δήμου που κάτω από έντονο αέρα και πολικό ψύχος συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε κυματίζει και πάλι υπερήφανα η γαλανόλευκη στην εσχατιά της Ελλαδάρας μας, στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αλλά και σε όποιον άλλο συμμετείχε που δυστυχώς δεν γνωρίζουμε.

Μεταφέρουμε το μήνυμα στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αλλά και σε όλους τους αποδέκτες, πως η ομάδα μας θα είναι ενεργός πολίτης-συνεργάτης, αρωγός και συμπαραστάτης του Δήμου Κιλκίς σε οποιαδήποτε μελλοντική κίνηση που θα αφορά την τιμημένη γαλανόλευκη. 

Ήδη έχει ξεκινήσει καταγραφή από εθελοντές ώστε να δούνε σε ποια σημεία της πόλης ή χωριά κτλ χρήζει η αντικατάσταση σημαιών. Το κόστος αγοράς τους αλλά και τυχόν έξοδα μετακινήσεων κτλ θα βαρύνει αποκλειστικά τα μέλη της ομάδας. Η γαλανόλευκη δεν είναι ένα απλό πανί. Είναι η ψυχή μας!

Καλή Χρονιά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.