Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019

Έρανος για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας, από τη Μητρόπολη Κιλκίς

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμά της, ότι μέσα στο πνεύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς το δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας που επλήγη από τους σεισμούς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχει στην εκστρατεία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας.


Δια τούτο και παρακαλεί τους ευσεβείς ορθοδόξους χριστιανούς της πόλεως μας να βοηθήσουν όπως ο καθένας μπορεί με είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διαρκείας, κονσέρβες, ξηρούς καρπούς, όσπρια, γάλατα, μακαρόνια, μπισκότα κλπ και είδη ατομικής υγιεινής τα οποία πρέπει να είναι συσκευασμένα).

Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, από την Δευτέρα 2 έως και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου από τις 8:00 το πρωί έως τις 1:00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5:00 έως τις 7:00.

Το σύνολο της βοήθειας που θα συγκεντρωθεί θα παραδοθεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Αντιπεριφέρεια Κιλκίς) η οποία θα τα μεταφέρει στο γειτονικό κράτος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου