Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (Δευτέρα, 2/12/2019, 9:15 μ.μ.)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος Κιλκίς"
Ισοπαλία στο φινάλε
Τα συγχαρητήρια είναι πραγματικά λίγο για την "Ίντερ" που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Άρη στο ντέρμπι κορυφής της 6ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας το πρωί του Σαββάτου στο πλαστικό γήπεδο του Παύλου Μελά.


Ένα αποτέλεσμα που πραγματικά αδικεί την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς καθώς δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, από φάουλ το οποίο δεν υπήρξε. 

Ήταν ένας αγώνας υψηλού επιπέδου, με δύο ομάδες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, και τους ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Αναστασιάδη να κυριαρχούν στο γήπεδο, πέραν του τελευταίου δεκαλέπτου.

Στο 20' ο Γρηγοράκης άνοιξε στο πλάτος του γηπέδου στον Μπουρλή, ο οποίος σέντραρε με την μία και ο Ντένις Κότσι με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Μπουρλής κέρδισε πέναλτι, ο Καναρίδης εκτέλεσε όμως ο τερματοφύλακας του Άρη έκανε σπουδαία επέμβαση στην αριστερή του γωνία.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης είχε δοκάρι καθώς ο τερματοφύλακας Μιχάλης Θεοδωράκος απέκρουσε με την βοήθεια της δοκού.

Στο 45' και πάλι ωραία ανάπτυξη για την "Ίντερ" σέντρα του Γκιόκα από τα αριστερά και ο Γρηγοράκης με "ψηλοκρεμαστή" κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Μια στιγμή αδράνειας έφερε τον Άρη και πάλι στην διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος καθώς μείωσε με την σέντρα, και εν τέλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε στην τελευταία φάση.

Από 16 βαθμούς Αλέξανδρος Κιλκίς και Άρης, που μοιράζονται την κορυφή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Θεοδωράκος, Αναστασούδης (47' Σακαλής), Κακαβίτσας (57' Ορμανίδης), Παυλίδης, Καναρίδης, Χριστοφορίδης, Μαυροκεφαλίδης, Κότσι, Γρηγοράκης (57' Κ. Θεοδωράκος), Γκιόκα, Μπουρλής (47' Τσουτσουλίγκας)

Το Προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Υπό τις οδηγίες του κ. Αλέκου Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου ακόμη ένα Προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο Επίσημο Προπονητικό της Κέντρο στο Νομό Κιλκίς, το Alexandros Sports Center.

Συνολικά 37 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν σε αυτή τη φάση από τους επιτελείς των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, έδωσαν το παρών, και είχαν τη δυνατότητα παρά το "τσουχτερό" κρύο να γυμναστούν σε άριστες συνθήκες και μέσα σε επαγγελματικά πρότυπα.

Επόμενο ραντεβού στις 14 Δεκεμβρίου και πάλι στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Το απόλυτο για την «Μάντσεστερ»
Θετικές και το Σάββατο οι εμφανίσεις για την "Μάντσεστερ" στα Πρωταθλήματα Κ12 και Κ11 που διεξάγονται στο Αθλητικό Κέντρο του Μακεδονικού για τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι ομάδες του Κωνσνταντίνου Ντουντούκη πέτυχαν το δύο στα δύο. Πρώτα η Κ12 επιβλήθηκε με 9-4 του Εδεσσαϊκού, και στη συνέχεια η Κ11 με 6-2 του Αίολου Ευόσμου/Ακαντέμικα.

Δύο στα δύο για την «Τσέλσι» 
Η "Τσέλσι" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη άνοιξε το Σάββατο τον...χορό των αγώνων για τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε για το Πρωτάθλημα της Κ10 στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού με αντίπαλο τον ΒΑΟ.

Σωστή ανάπτυξη, στρωτό ποδόσφαιρο, και θέαμα από τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η έκτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς, και έξι στα έξι για την "Τσέλσι" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς επιβλήθηκε της Αναγέννησης Πλαγιάς στο Αθλητικό Κέντρο.

Παιχνίδι κατοχής, με ποιότητα στις μεταβιβάσεις και γρήγορη μετάβαση ήταν τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη.

Διοργάνωση αγώνων ΕΠΣ Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στο Αθλητικό του Κέντρο την Κυριακή, την έκτη αγωνιστική των Παιδικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κιλκίς στις Κατηγορίες Κ12 και Κ10.

Συγχαρητήρια στους μικρούς ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων για το ήθος τους, την συμπεριφορά τους και τις άψογες εμφανίσεις τους.

Φιλικά για «Παρί», «Γιούβε» και «Λιονταράκια
Ένα ευχάριστο πρωινό Κυριακής πέρασαν η "Παρί" και η Κ8 της Α.Ε. Πολυκάστρου, μιας και έδωσαν φιλικό αγώνα στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Ευκαιρία για πολύ παιχνίδι και γκολ για τις δύο ομάδες που καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

Γκολάκια, τάκλιν, έξαλλοι πανηγυρισμοί, πλατιά χαμόγελα και ευτυχία για την Κ6 "Λιονταράκια" και το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα της Α.Ε. Πολυκάστρου, στο μεταξύ τους φιλικό που έδωσαν την Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Η αγωνιστική δράση στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στην Κ14 "Γιούβε" του Βασίλη Ορμανίδη και το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Ατέρμονα.

Ανοιχτό παιχνίδι, δίχως σκοπιμότητες από τις δύο ομάδες, που παρουσιάστηκαν αρκετά επιθετικογενείς, και εν τέλει νίκη για το ποδόσφαιρο, σε ένα ματς με αρκετά γρήγορο ρυθμό.

Κυριακή στην Θεσσαλονίκη 
Ωραία εμφάνιση για την "Λίβερπουλ" του Γρηγόρη Αθανασίου, παρά το γεγονός πως ηττήθηκε με 7-3 από την Αναγέννηση Ρυσίου για την έκτη...στροφή του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου δεν παράτησαν στιγμή το παιχνίδι, έβγαλαν πάθος και "κυνήγησαν" μέχρι τέλους το παιχνίδι.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η "Ρόμα" του Γρηγόρη Αθανασίου και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ακαδημία Καλλικράτειας.

Ο αγώνας διεξήχθη για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας, στον όμιλο που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις των Πλάνετ στη Θεσσαλονίκη.

Ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, και ανάπτυξη από τα παιδιά του Αλέξανδρου με πολλά όμορφα τέρματα.

Η Πόρτο είχε και αυτή αγώνα, καθώς μετέβη στη Θεσσαλονίκη και τέθηκε αντιμέτωπη με την Δόξα Τριλόφου. Η Σπυριδούλα Γάτσιου είδε με χαρά τα παιδιά της να διασκεδάζουν, και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, κλέβοντας τις εντυπώσεις.




Η "Μπάρτσα" βρέθηκε με την σειρά της στη Θεσσαλονίκη για να δώσει αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΔ στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σπουδαία εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ιασωνίδη, και φινάλε με...συγκινήσεις και θέαμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.