Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019

Τα νέα του Δήμου Κιλκίς (Δευτέρα, 2/12/2019, 8:45 μ.μ.)

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Συνάντηση γνωριμίας με τους Ευρωσυμβούλους του ΤΕΒΑ
Εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας ‘’Ευρωσύμβουλοι ΑΕ ’’, η οποία λειτουργεί ως αντένα στήριξης του προγράμματος Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ), επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και είχαν μια πρώτη ενημερωτική συζήτηση μαζί του σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν μέτρα βελτίωσης ως προς την παραλαβή των τροφίμων, κυρίως των ευπαθών προϊόντων, και την έγκαιρη διάθεσή τους στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς Μαρία Τασίδου η εκπρόσωπος της συμπράττουσας με το Δήμο Κιλκίς Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο ΤΕΒΑ Κυριακή Σιδηροπούλου και οι κ.κ. Βύρων Κούπανης και Δημήτρης Ντέντας από την εταιρία ‘’Ευρωσύμβουλοι ΑΕ ’’.

Επίσκεψη Συλλόγου Πολυτέκνων στο Δήμαρχο Κιλκίς


Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Περιφέρειας Κιλκίς δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των πολυτέκνων ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς σε λειτουργικά ζητήματα του Συλλόγου τους.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, έγινε αναφορά και στις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου Πολυτέκνων για την αγορά τροφίμων και τη διάθεσή τους προς τα μέλη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου