Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου

Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, άγει τα σεπτά ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και Ποιμενάρχης μας κ. Εμμανουήλ.

Ανήμερα των Χριστουγέννων και ώρα 5 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου (Μονοκλησσιά για την πόλη του Κιλκίς) το πρωί (7:30 – 10:30) θα προεξάρχει της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με ύμνους και κάλαντα στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως (Ελ. Βενιζέλου 2 – παλιά Νομαρχία) όπου και θα δεχθεί ευχές των εκπροσώπων των αρχών, του Ιερού Κλήρου και του πιστού Λαού καθώς και το απόγευμα 5:30 μ.μ. Με 8:30 μ.μ. στο Επισκοπείο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.