Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς με το Δήμαρχο Κιλκίς

Με τη Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου είχε συνάντηση στο γραφείο του σήμερα ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση ήταν η προώθηση του προγράμματος υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων προς τα μέλη του Συλλόγου και η συνδρομή του στην εύρυθμη λειτουργία του ζωολογικού κήπου Μικροκάμπου.

Η Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου, υπό τον κ. Γιάννη Καραϊτη, δήλωσε ότι είναι θετική στα αιτήματα που της ετέθησαν. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος διαθέτει στις τάξεις του περί τα χίλια μέλη και πολλοί κυνηγοί έχουν όλη την καλή διάθεση όπως τόνισε ο Πρόεδρός του να προσφέρουν μια ασφαλή στέγη και τροφή για τα αδέσποτα. Ως προς τη διαχείριση του ζωολογικού κήπου Μικροκάμπου ο Σύλλογος θα βοηθήσει στη σίτιση των ζώων του.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς επαίνεσε τον Κυνηγετικό Σύλλογο για τη φιλοπεριβαλλοντική δραστηριότητα που αναπτύσσει αλλά και για την αλληλέγγυα κοινωνική του στάση, απόρροια της αρμονικής σχέσης τους με τη φύση και το συνάνθρωπο. Ευχήθηκε στη Διοίκηση του Συλλόγου καλές γιορτές και η νέα χρονιά να τους οπλίσει με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.



2 σχόλια:

  1. Στέγη θα προσφέρουν; Ποιοι; Αυτοί που αφαιρούν ζωές ελεύθερων αγνών πλασμάτων; Αν τους φέρνουν θηράματα, σίγουρα. Αν όχι όμως πολύ αμφιβάλλω. Επίσης αυτά που ΔΕΝ είναι κυνηγόσκυλα κι αυτά που δεν θα τους φέρνουν θηράματα; Αυτά θα χαρακτηριστούν επικίνδυνα και θα συλληφθούν με τη γνωστή μέθοδο του Δημάρχου που την έχει δει πλέον όλος ο κόσμος στο youtube;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγνοια κινδυνου εχει ο δημαρχος η απλα προσπαθει να βρει λυσεις του "ποδαριου". Να τους παραδωσει τα αδεσποτα στειρωμενα εμβολιασμενα και τσιπαρισμενα με συμβολαια υιοθεσιας και να τους ελεγχει ανα τακτα χρονικα διαστηματα για την ευζωια των ζωων. Αλλα σιγα να μη γινει κατι τετοιο. Στο τελος ο δημαρχος θα εχει διπλασιο και τριπλασιο αριθμο αδεσποτων να διαχειρισθει και τοτε να δω τι ειδους πλακετες θα τους απονεμει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.