Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς στο Δήμαρχο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς 
Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς στο πλαίσιο των επισκέψεων – συναντήσεων που έχει ξεκινήσει με φορείς του τόπου μας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο Τομεάρχης Υποδομών της νομαρχιακής οργάνωσης Ν. Τατίδης για θέματα αρμοδιότητας του -κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Μηνά Παπαδόπουλου- συνάντησε τον Δήμαρχο κ. Κυριακίδη με σκοπό την από κοινού σύμπραξη για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων του Δήμου προς όφελος των πολιτών.

Η θεματολογία της συνάντησης επικεντρώθηκε σε διάφορα ζητήματα μεταξύ των οποίων, επιγραμματικά, ήταν:

- η αξιοποίηση του λόγου του Αγίου Γεωργίου που δεσπόζει της πόλης του Κιλκίς,

- η διάνοιξη και η εφαρμογή των διαστάσεων των πεζοδρομίων εντός της πόλης,

- η διάνοιξη των δρόμων στα οικοδομικά τετράγωνα αριθ.210 και 225 που περικλείονται από τις οδούς 21ης Ιουνίου και Παπαναστασίου στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου Θεράποντος ,

- η αξιοποίηση της απόφασης παραχώρησης του στρατοπέδου, οικόπεδο 44 στρεμμάτων, ο χώρος όπου βρισκόταν τα πυρομαχικά του στρατοπέδου Καμπάνη,

- κατασκευή κόμβου στο σημείο (εμπρός των σφαγείων στο δρόμο προς Μεταλλικό) διασταύρωσης προς το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς,

- ζητήματα προς επίλυση ορισμένων σχολικών μονάδων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.