Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Στα σκαριά ταινία μικρού μήκους από τον φωτογράφο Θάνο Καρτσόγλου

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Την πρώτη του ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Η ζωή είναι ταξίδι» γυρίζει ο Θάνος Καρτσόγλου. Ο γνωστός φωτογράφος που ασχολείται με την αρχαιολογική και διαφημιστική φωτογραφία, αλλά και την παραγωγή ντοκιμαντέρ, περνά δυναμικά και στον χώρο της έβδομης τέχνης.

Γυρίσματα μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί σε Πτολεμαΐδα και Κιλκίς (Δοϊράνη, Χίλια Δέντρα κ.α.), ενώ μελλοντικά σκηνές θα γυριστούν και στο μακρινό Τόκιο.

Η ταινία είναι βασισμένη σε ιδέα του ίδιου και αφηγείται την ιστορία του Φώτη, την επιστροφή του στην επαρχία και τη σχέση του με τους παιδικούς του φίλους, την οικογένεια, τον εαυτό του και τη ζωή του.

Επιδίωξη του δημιουργού είναι, με την ολοκλήρωσή της η ταινία να διαγωνιστεί σε Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Το σενάριο υπογράφει ο Δημήτρης Κατσαντώνης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Σιδέρης (Κόκκινο Ποτάμι), Στέφανος Μοσχίδης, Αντώνης Αντωνάκος, Αγάπη Παπαθανασιάδου και Τζένη Παπά.

Καλοτάξιδη λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.