Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς, στο Βόλο

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς
Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ), η οποία έλαβε χώρα στην Αγριά Βόλου του νομού Μαγνησίας, στο ξενοδοχείο "Valis" Resort.

Toν Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος κ. Λάζαρος Παυλίδης, ο αντιπρόεδρος κ. Αναστάσιος Ταγκαλίδης και ο γενικός γραμματέας κ. Άρης Σιδηρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που αφορούν τον κλάδο, έγιναν τοποθετήσεις, τέθηκαν προβληματισμοί και υποβλήθηκαν προτάσεις.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον Σύνδεσμο Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων του νομού Μαγνησίας, για την άρτια οργάνωση και φιλοξενία, την Π.Ο.Σ.Ε.Η., τους χορηγούς, όλους τους εκπροσώπους φορέων του νομού Μαγνησίας και γενικότερα της Θεσσαλίας, όπως και τα ανώτερα κεντρικά όργανα κεντρικών διοικήσεων που παρέστησαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.