Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Στο Κιλκίς ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Το Κιλκίς θα επισκεφθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Κύρτσος, δημοσιογράφος.

Ο κ. Κύρτσος στο πλαίσιο της περιοδείας του ανά τη χώρα επέλεξε και είναι ιδιαίτερη τιμή μας και τον τόπο μας για να έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει το μήνυμα νίκης και πολιτικής αλλαγής της χώρας μας από τους σκαφάτους και κουρασμένους πολιτικούς του κακέκτυπου της αριστεράς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 12 το μεσημέρι την άφιξη του γνωστού δημοσιογράφου και νυν ευρωβουλευτού στο Κιλκίς και ομιλία στα γραφεία της ΝΟΔΕ σε τοπικά στελέχη και μέλη του κόμματος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Γιώργος Κύρτσος (4 Ιουνίου 1952, Αθήνα) είναι Έλληνας πολιτικός, μέλος της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Διετέλεσε συντάκτης και αργότερα διευθυντής της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος. Επιπλέον, ήταν συνιδρυτής της εφημερίδας City Press μαζί με το Νίκο Μπενόπουλο, μια δωρεάν εφημερίδα που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στους σταθμούς μετρό της Αθήνας στις 4 Ιουνίου 2003.

Στις ευρωπαϊκές εκλογές του 2014 εξελέγη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Είναι μέλος της αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ και την Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.