Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

ΝΟΔΕ: "Άνανδροι και θρασύτατοι γνωστοί άγνωστοι στο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Άνανδροι και θρασύτατοι γνωστοί άγνωστοι αμαύρωσαν με μια δειλή πράξη τους την εικόνα του εκλογικού περιπτέρου της ΝΔ στο Κιλκίς το οποίο από προχθές βρίσκεται εγκατεστημένο σε κεντρικό σημείο της πόλης στο χώρο της πλατείας Ειρήνης. 

Με κόκκινες και μαύρες μπογιές έγραψαν συνθήματα και ασχημόνησαν και στις τέσσερις πλευρές του περιπτέρου αποδεικνύοντας ότι η κοινωνία, ο τόπος έχει καταντήσει να είναι ένα απέραντο ξέφραγο αμπέλι.

Δυστυχώς όμως για αυτούς τους απαράδεκτους και θρασύδειλους ανθρωπάκους η πράξη τους αυτή βοηθά και δεν αφαιρεί τίποτα από την πορεία της ΝΔ μια εβδομάδα πριν τις κάλπες. Μια πορεία που θα καταγράψει την πρώτη μεγάλη ΝΙΚΗ στο δρόμο προς την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη στην μητέρα των μαχών τις εθνικές εκλογές που αργά ή γρήγορα (μάλλον γρήγορα) θα συρθεί να ανακοινώσει ο προς αποδρομή πρωθυπουργός Τσίπρας όταν το βράδυ της άλλης Κυριακής αντικρίσει το εύρος της ήττας του στην ευρωκάλπη αλλά και στις περιφερειακές και δημοτικές-κοινοτικές εκλογές.

Εκεί που ο ελληνικός λαός θα στρώσει το χαλί της εξόδου και της οριστικής απαλλαγής στον σκαφάτο και κουρασμένο Τσίπρα και τον πολιτικό θίασο του (Πολάκη κ σία …) στην κυβέρνηση.

Όσον αφορά τώρα στους άνανδρους και κρυψίνοες τοπικούς μας ανώνυμους έχουμε να πούμε μόνο ότι δεν φοβίζουν με τις ενέργειες τους αυτές ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΜΙΑ μας. Και για να χρησιμοποιήσουμε την ορολογία της πιάτσας τους στέλνουμε αυτό το μήνυμα: δεν μασάμε και συνεχίζουμε γιατί δεν τρομάζει από μια χούφτα "κακοποιών" μια φιλήσυχη και ευυπόληπτη κοινωνία όπως είναι το Κιλκίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου