Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Εύα Καϊλή, Χριστίνα Χαραλαμπίδου και πολιτικός πολιτισμός

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με την Εύα Καϊλή είχε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς με τον «Δήμο ΑΞΙΩΝ» του Παύλου Τονικίδη, Χριστίνα Χαραλαμπίδου, στο περιθώριο της επίσκεψης της ευρωβουλευτίνας του ΚΙΝΑΛ στο Κιλκίς, το περασμένο Σάββατο.

Γνωστή για τη συγκροτημένη σκέψη και τις κατασταλαγμένες απόψεις της η νέα υποψήφια από το Κιλκίς, ερωτηθείσα από την Ε. Καϊλή για το πώς βλέπει τα της τοπικής αυτοδιοίκησης, «κέρδισε» εύκολα τις εντυπώσεις κάνοντας μια δυναμική πολιτική τοποθέτηση σχετικά με τη σημασία του πολιτικού πολιτισμού στις εκλογές.

Δυναμισμός και πίστη στον εαυτό της είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της και αυτά που σίγουρα θα την ξεχωρίσουν και μελλοντικά στο Δήμο Κιλκίς. Αυτά αναγνώρισε και η Εύα Καϊλή στη Χριστίνα Χαραλαμπίδου αποκαλώντας την «αστέρι».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.