Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Γιοργκ Βάιντμαν: «Εκπλαγήκαμε ευχάριστα από το Κιλκίς και τον κ. Τονικίδη»


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Π. Τονικίδη 
Επίσκεψη από τον Γερμανό επενδυτή κ. Γιοργκ Βάιντμαν και διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης “Exciting”, που λειτουργεί στην πόλη του Κιλκίς από τον περασμένο Νοέμβριο, δέχτηκε στο Εκλογικό του Γραφείο ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης. 

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, για τις προοπτικές εξέλιξής της, καθώς και για την αύξηση των θέσεων εργασίας (έως 30 θέσεις) που προγραμματίζει έως το τέλος της χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση απασχολεί σήμερα 45 εργαζομένους από το Κιλκίς.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Βάιντμαν ευχαρίστησε θερμά τον επικεφαλής του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» για το αμέριστο ενδιαφέρον, την άψογη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή του ως Προέδρου τότε του Επιμελητηρίου στην υλοποίηση της επένδυσης στην πόλη μας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι, «το Κιλκίς και προσωπικά ο κ. Τονικίδης, μας εξέπληξε ευχάριστα με την άμεση αντίδρασή του, στην προσπάθειά μας να επενδύσουμε στη Β. Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς τόνισε ότι στο πρόσωπό του η εταιρεία, αλλά και κάθε νέα επιχείρηση στα όρια του Δήμου Κιλκίς θα βρίσκει πάντα έναν σημαντικό αρωγό, καθότι όπως προσέθεσε, η προσέλκυση επενδύσεων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας είναι πρωτεύουσας σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου