Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Τα νέα του συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου» του Κώστα Σιωνίδη (18/5/2019)

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη
Ο Κώστας Σιωνίδης με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Παιονίας της Προόδου» επισκέφθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου την Πλατανιά και την Ποντοηράκλεια όπου παρουσίασε το πρόγραμμα του και άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων.

Αναφερόμενος στην θεσμική λειτουργία του δήμου και στις προτεραιότητες του σαν διοίκηση, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δεσμευόμαστε ότι σαν διοίκηση θα συνεργαστούμε με τα τοπικά συμβούλια που θα αναδειχθούν από τις τοπικές κοινωνίες στις εκλογές, όπως απαιτεί η δημοκρατία και ο σεβασμός στους θεσμούς.

Η επαφή μας με την τοπική κοινωνία θα είναι διαρκής ώστε να ενημερωνόμαστε για τις ανάγκες που διαρκώς μεταβάλλονται.

Πρώτη μας φροντίδα είναι να αντιστρέψουμε την αρνητική εικόνα του δήμου και να φροντίσουμε την καθημερινότητα του δημότη.»

Επίσκεψη στο οινοποιείο Σακαλάκη
Επίσκεψη στο οινοποιείο του κ. Σοφοκλή Σακαλάκη στην Πλαγιά, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης την Κυριακή 12 Μαΐου συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Παιονίας της Προόδου». 

Ο κ. Σακαλάκης και η κόρη του Άννα τους παρείχαν εξαιρετική φιλοξενία , τους ενημέρωσαν για την παραγωγή και τις δυνατότητες ανάπτυξης του κλάδου. Περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου και δοκίμασαν τα εξαιρετικά κρασιά της οικογένειας.
Στους οικισμούς Ομαλό, Πεντάλοφο, Γερακώνα και Φιλυριά

Ο Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Παιονίας της Προόδου» την Τρίτη 14.5.2019 επισκέφτηκε τους οικισμούς Ομαλό, Πεντάλοφο, Γερακώνα και Φιλυριά όπου παρουσίασε τις κατευθύνσεις και τους άξονες που καταθέτει στη προγραμματική του δέσμευση για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο στους κατοίκους της Παιονίας.

Αναφέρθηκε σε ειδικές παρεμβάσεις ανά περιοχή και εστίασε στα προβλήματα καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους κατοίκους

Οι αγρότες – δενδροκαλλιεργητές που πήραν τον λόγο εξέφρασαν παράπονα για την αδιάφορη , όπως την χαρακτήρισαν, σημερινή διοίκηση στα θέματα καθημερινότητας και αγροτικής οδοποιίας και ζήτησαν από τον υποψήφιο δήμαρχο να δεσμευτεί για την αντιστροφή της κακής σημερινής κατάστασης μετά την εκλογή του στις 26 Μαΐου.

Εμφανώς συγκινημένος o κ. Σιωνίδης αναχωρώντας από τον κάθε οικισμό, εξέφραζε σε όλους την ευγνωμοσύνη του για την μοναδική υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Δυναμική παρουσία στη Γοργόπη και μήνυμα νίκης για τις εκλογές
Με δυνατό λόγο και επιχειρήματα παρουσιάστηκε στη Γοργόπη τη Τετάρτη 15.5.2019 ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Σιωνίδης.
Μίλησε σε πολυπληθές ακροατήριο και παρουσίασε το σχέδιο της «Παιονίας της Προόδου» για την επόμενη τετραετία.

Άσκησε δριμεία κριτική στη σημερινή διοίκηση και παρουσίασε τους άξονες της δικής του πρότασης.

Κάλεσε τους κατοίκους να διαβάσουν προσεκτικά το πρόγραμμα που διενεμήθη , να το κρίνουν αυστηρά και να εμπιστευτούν την «Παιονία της Προόδου».

Με υπερηφάνεια παρουσίασε στους κατοίκους, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που τον συνόδευαν, το αυριανό κεφάλαιο του δήμου.

Μηνύματα νίκης

Μηνύματα νίκης πήρε ο Κώστας Σιωνίδης από τις επισκέψεις του σε Αξιοχώρι , Άσπρο και Βαφειοχώρι την Παρασκευή 17 Μαΐου. 

Συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους της «Παιονίας της Προόδου» απευθύνθηκε στους κατοίκους των χωριών με ειλικρίνεια και σοβαρότητα.
Η μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων, η εγκαρδιότητα και ο ουσιαστικός διάλογος χαρακτήρισαν τις επισκέψεις. 

Απόλυτα ενημερωμένος για τα κατά τόπους προβλήματα δεσμεύτηκε απέναντι τους ότι δεν θα παραμελήσει κανένα χωριό. Χειροκροτήθηκε θερμά όταν είπε: «Θέλω να φανούμε χρήσιμοι στους δημότες και ας μην είμαστε πάντοτε αρεστοί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.