Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Το Kinesis-Gym Κιλκίς, στο μεγαλύτερο Fitness forum παγκοσμίως

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Κιλκίς
Παρουσία του Kinesis Gym στην FIBO για ακόμα μία χρονιά  Το γυμναστήριο μας, Kinesis Gym, παρευρέθηκε στο μεγαλύτερο Fitness event παγκοσμίως στην Κολωνία της Γερμανίας για τρίτη φορά, με τον Παναγιώτη Μαυρογενίδη.
Η διεθνής έκθεση FIBO Cologne 2019, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις υγείας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας παγκοσμίως πραγματοποιήθηκε 4-7 Απριλίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας στη Γερμανία από την διοργανώτρια εταιρεία, Reed Exhibitions.
Παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες και πιο σύγχρονες μέθοδοι εκγύμνασης ενώ στα διάφορα events κατά την διάρκεια της FIBO εκθέτες από όλο τον κόσμο παρουσίασαν καινούργιες ιδέες, τάσεις και καινοτομίες όσον αφορά το fitness. Πήραμε ακόμη πληροφορίες για τον αθλητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και την επιστήμη αθλητικής διατροφής. 

Εξάλλου λειτούργησε περίπτερο με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση της προπόνησης μέσω ηλεκτρομυϊκής διέγερσης, i-motion EMS, που υπάρχει στο γυμναστήριο Kinesis κατ’ αποκλειστικότητα στην Βόρεια Ελλάδα και στο οποίο βρέθηκε ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης ως εμπορικός αντιπρόσωπος και master trainer.

 Μετά την εμπειρία αυτού του ταξιδιού γεμίσαμε με νέες ιδέες και γνώσεις πάνω στο κομμάτι των ομαδικών προγραμμάτων καθώς φυσικά και στο κομμάτι του personal training.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.