Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Δόξα Αλεκτορίδου, Μάριος Κυριαζίδης: Είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας

Υπογράφει η Δόξα Αλεκτορίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Ανήκω στη κατηγορία των γυναικών που θέλουν ο δήμος τους να συνεργάζεται με τους δημότες , να ενημερώνει , να επιβραβεύει και να προωθεί τον εθελοντισμό, να αφουγκράζεται τα προβλήματα με ευαισθησία και να δίνει γρήγορες και δίκαιες λύσεις.

Το να είσαι Γουμενισιώτισσα για παράδειγμα και ταυτόχρονα δημότης της Παιονίας έχει ουσία αν η διοίκηση του δήμου εξασφαλίζει και εγγυάται την ίση μεταχείριση, αν η πόλη μας παίρνει αυτά που δικαιούται. Τότε μόνο, η συνένωση των πέντε δήμων έχει για μένα νόημα και μέλλον.

Ασχολήθηκα με τα πολιτιστικά της πόλης μου για πολλά χρόνια και επιθυμώ να δω τον τόπο μου καλύτερο. Θέλω η περιοχή μου να αναδείξει τις φυσικές ομορφιές που έχει, την μακεδονική αρχιτεκτονική, τα προϊόντα και τις πολιτιστικές παραδόσεις. Θέλω η Γουμένισσα να γίνει κάποια στιγμή σημείο τουριστικού ενδιαφέροντος, κάτι που σε συνδυασμό με τις προσκυνηματικές επισκέψεις θα δώσει ώθηση και μέλλον στα παιδιά μας.

Επιλέγω να αγωνιστώ για όλα αυτά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Γουμένισσας με τον Κώστα Σιωνίδη και την «Παιονία της Προόδου». Τον Κώστα Σιωνίδη τον διακρίνει η ευγένεια, η οργάνωση και το αποτέλεσμα, δεν είναι πολιτικός παλιάς κοπής. Είναι αυτοδιοικητικός που επιδιώκει να ακούει τις απόψεις όλων και ειδικά των νέων.

Υπογράφει ο Μάριος Κυριαζίδης 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Ευζώνους Κιλκίς. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον δω να ξαναζωντανεύει. Εμπιστεύομαι τον Κώστα Σιωνίδη και πιστεύω ότι θα γίνει ένας σύγχρονος και καλός δήμαρχος. Θα συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια του, σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Πολυκάστρου με την «Παιονία της Προόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.