Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Συμμετοχή του ΚΔΑΠ Kinesis στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Γιορτάζοντας το τέλος του Τριωδίου και την έναρξη της Σαρακοστής, ο Δήμος Κιλκίς διοργάνωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία αποκριάτικη παρέλαση στο κέντρο της πόλης. Σε αυτήν συμμετείχαν ομάδες από την πόλη μας αλλά και τα γύρω χωριά, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει η ομάδα των ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for juniors.

Εμπνεόμενοι από το αγαπημένο μας μάθημα, τη μαγειρική, γρήγορα αποφασίσαμε το θέμα μας και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τις στολές μας για να μεταμορφωθούμε όλοι σε ταλαντούχους Masterchef. Έπειτα, οι μικροί μας καλλιτέχνες με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μας σήκωσαν τα μανίκια και ξεκίνησαν να κόβουν και να ζωγραφίσουν δεκάδες ποδιές, καπέλα και φυσικά ποικίλα μαγειρικά σκεύη που θα ολοκλήρωναν την αμφίεσή μας.

Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να φορέσουμε τις στολές που οι ίδιοι φτιάξαμε, να πάρουμε τα κατσαρολικά και τις κουτάλες μας και να δείξουμε σε όλους το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Ξεκινήσαμε την αποκριάτικη παρέλασή μας από την Πλατεία Ειρήνης, διασχίσαμε όλη την 21η Ιουνίου χορεύοντας και διασκεδάζοντας σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς και καταλήξαμε στο νέο Πάρκο-Κήπος.

Εκεί, όλοι οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν παρουσιάζοντας τις στολές τους μέσα από αποκριάτικές χορογραφίες σε τριμελή επιτροπή. Η ομάδα των μικρών μας Masterchef ήταν αυτή που άνοιξε το διαγωνισμό και για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με τις ζουμποχορογραφίες της, οι οποίες αυτή τη φορά κινούνταν σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Νικητές του αποκριάτικου διαγωνισμού αναδείχθηκαν οι ομάδες του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωρυγίου και Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιών, οι οποίες εντυπωσίασαν με τις ξεχωριστές αποκριάτικες στολές τους και στις οποίες απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια. 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους γονείς και τα παιδιά που παρευρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή παρέλαση και μας στηρίζουν με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις αυτές.

Συγχαρητήρια λοιπόν και στο Δήμο Κιλκίς για τη διοργάνωση μιας ακόμα επιτυχημένης εκδήλωσης που δίνει ζωντάνια στην πόλη μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλά κούλουμα, καλή Σαρακοστή και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.