Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Ο Δημήτρης Κιζιρίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς με τον Τάκη Αγαθόπουλο

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Αγαθόπουλου
Ο Κιζιρίδης Δημήτρης γεννήθηκε το 1969 στο χωριό Γερακαριό του Κιλκίς, οι γονείς του ασχολούνταν κυρίως με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Είναι απόφοιτος της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αλλά δηλώνει επίσης έμπειρος Ηλεκτρονικός / Αυτοματιστής. Έχει τελειώσει το κρατικό ΙΕΚ Νεαπόλεως στο τμήμα Τεχνικών Η/Υ και Μηχανών Γραφείου.

Από τα πρώτα εργασιακά του χρόνια βρίσκεται να ασχολείται επαγγελματικά κυρίως με τεχνικά θέματα, αρχικά στον τομέα του αυτοκινήτου, αργότερα ως τεχνικό στέλεχος στην SUBAROU Μυλωνάς, μετέπειτα επιστρέφοντας στο Κιλκίς έχει εργαστεί σε διάφορες τεχνικές θέσεις ευθύνης, σε μεγάλες τεχνικές εταιρίες στην περιοχή Σταυροχωρίου όπως: C3T, KLEEMANN Ελλάς, EXCEL. Επίσης έχει εργαστεί για μεγάλο διάστημα ως τεχνικός στο Κέντρο Η/Υ και δικτύων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω από το 2003 ασχολείται επαγγελματικά και με την Αγροτική παραγωγή. Ασχολείται με την Βιολογική Καλλιέργεια Τοπικών Παραδοσιακών Ποικιλιών αλλά και την διάθεση των Πιστοποιημένων Βιολογικών Αλεύρων δικής του καλλιέργειας. Σήμερα ασχολείται πλέον αποκλειστικά με την Καλλιέργεια-Μεταποίηση και προώθηση των βιολογικών αγροτικών προϊόντων/αλεύρων που παράγει.

Η ενασχόληση με τα κοινά ξεκινά όταν τον βρίσκουμε στον αρχικό πυρήνα της "ομάδας ενάντια στα μεταλλεία" και τον κίνδυνο μετατροπής μιας τεράστιας περιοχής 90.000 στρεμμάτων γύρω από το Γερακαριό/Δίβουνο/Βάθη σε μεταλλευτική περιοχή, με ότι αυτό θα συνεπαγόταν για την καταστροφή του περιβάλλοντος. Μετέπειτα εργάζεται ως τεχνικός υποστήριξης (House Supervisor) στον Σύλλογο Εθελοντών OMNES, με αντικείμενο την εγκατάσταση προσφύγων στην πόλη του Κιλκίς.

Άποψη του είναι ότι ήρθε πλέον η ώρα να εμπλακούν με τα κοινά νέοι άνθρωποι, άμεμπτοι, με φρέσκες ιδέες, ανοιχτοί στην γνώση, άνθρωποι που ήταν και παραμένουν μακριά από κομματικές γραμμές και συμφέροντα, άνθρωποι που έχουν στην πρώτη γραμμή της ιδεολογίας τους το κοινό καλό και όχι πολιτικές φιλοδοξίες ή το ίδιο συμφέρον.

Πιστεύει ότι Δημήτρης Αγαθόπουλος εκφράζει απόλυτα αυτό το όραμα, καθώς τις τελευταίες δεκαετίες οι κομματικοί σωλήνες έφεραν ανθρώπους ανίκανους να προωθήσουν τις αναγκαίες αλλαγές που έχει ανάγκη η Αγροτική περιφέρεια και ο αγροτικός πληθυσμός της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.