Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Κοινή δράση Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς και Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου

Δελτίο τύπου Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς 
Η Ομάδα Παρέμβασης Κιλκίς και ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς συναντήθηκαν την Τρίτη 19-03-2019 με την Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Κιλκίς κ. Γεωργιάδου Βασιλική με την οποία συζήτησαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Αναφέραμε ότι η παρουσία καπνού (από τσιγάρα) σε δημοσίους χώρους αποτελεί σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας και ότι υπάρχει ανάγκη να δραστηριοποιηθεί η αρμόδια Δ/νση Υγείας, με την συνεργασία της αστυνομίας και ενδεχομένως με την συνδρομή του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Καταθέσαμε και σχετικές επιστολές αναλόγου περιεχομένου.

Στη συνέχεια, οι δύο φορείς καταθέσαμε αναλόγου περιεχομένου επιστολές στον Αστυνομικό Δ/ντή Κιλκίς.

Ελπίζουμε ότι οι δύο αρμόδιοι δημόσιοι φορείς θα κινητοποιηθούν για την πιστή εφαρμογή του νόμου.

Εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και δηλώνουμε τη διάθεση μας να βοηθήσουμε, στο μετρό των δυνατοτήτων μας, στην προσπάθεια διασφάλισης του δικαιώματος των κατοίκων του Κιλκίς να αναπνέουν καθαρό αέρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.