Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Γιάννης Μιχαηλίδης, Γιώργος Φουντουκίδης και Ευθύμης Καρυπίδης με Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς  Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Νέες, σημαντικές όπως πάντα, συνεργασίες με τον συνδυασμό ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Πρόκειται για τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Γιώργο Φουντουκίδη και Ευθύμη Καρυπίδη, που προέρχονται από διαφορετικά σημεία του δήμου και διακρίνονται για τη πολύχρονη προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΚΙΛΚΙΣ – ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ», η οποία συνεργάζεται πια με τον συνδυασμό του κ. Καζαντζίδη, σε μια από κοινού προσπάθεια για αλλαγή και ανάπτυξη στο Δήμο Κιλκίς.

Ο Γιώργος Φουντουκίδης, με ιατρικές σπουδές, που διατηρεί μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα στον Άγιο Παντελεήμονα, εγγυάται με τη παρουσία του στον συνδυασμό ότι η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού θα βγει από τη μιζέρια του παρελθόντος!

Κι όσο για τον Ευθύμη Καρυπίδη, είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του κ. Καζαντζίδη στη προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Οι Μουριές θα βγουν από τη στασιμότητα! Προχωράμε μπροστά! Μαζί λέμε όχι στην αποτυχημένη συνταγή του παλιού! Μαζί Μπορούμε καλύτερα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.