Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Αμανατίδη (Marcelo) Γεωργίου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Γιώργος Αμανατίδης, ο γνωστός σε όλους Marcelo από τα Κρούσσια, λαμπρύνει κι αυτός με τη συμμετοχή του το συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη και υποστηρίζει θερμά το όραμά μας για ένα καλύτερο μέλλον με βάση το παρόν και ισχυρό θεμέλιο το παρελθόν μας.

Ο Γιώργος κατάγεται από το Χειμαδιό, είναι παντρεμένος με ένα παιδί και διαμένει στην πόλη του Κιλκίς. Ελεύθερος επαγγελματίας σήμερα, έχει περάσει από διάφορους επαγγελματικούς χώρους όπως της εστίασης και της διασκέδασης ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το εμπόριο ζώντων ζώων.

Γνωστός για την αξία του ως ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί σε Εθνικές Κατηγορίες με τις ομάδες του Κιλκισιακού, του Πεδινού και της Επταλόφου. Στην συνέχεια προσέφερε επιτυχημένα για επτά έτη τις υπηρεσίες του από τη θέση του προπονητή στον Ηρακλή Κοιλαδίου – Χειμαδίου Κιλκίς.

Η πορεία του στα κοινά και στην προσφορά του προς τον συνάνθρωπο ξεκινάει με την θέση που καταλαμβάνει ως Προέδρος Τοπικού Συμβουλίου κοινότητας Κοιλαδίου στον τότε Δήμο Κρουσσών τα έτη 2006 – 2010. Σήμερα είναι ενεργός και μάχιμος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς. Λαϊκός και καθημερινός άνθρωπος ο Γιώργος έχει μεγάλες αντοχές στην πίεση και όρεξη για δουλειά.

Καλωσορίζουμε τον εργατικό, επίμονο, ευθύ και μαχητικό Γιώργο (Marcelo) Αμανατίδη στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα νίκης για το Κιλκίς και τα χωριά μας και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε να πάμε μπροστά την κοινωνία και τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.