Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της Ποζίδου (Βούλας) Παρασκευής

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ 
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
H Βούλα Ποζίδου μια λαμπερή και κοσμοπολίτικη παρουσία με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και αποδεδειγμένη επιθυμία για προσφορά στον άνθρωπο και την κοινωνία, κοσμεί και ενισχύει, από σήμερα, τον συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Εκλεγμένη πρώτη Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς την περίοδο 2011 – 2013, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς το διάστημα 2013 – 2014 και εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος το 2014, βρίθει από εμπειρίες και όρεξη για συνέχιση του έργου της. Είναι υπεύθυνη για την ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κιλκίς και ευαισθητοποιημένη στα θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Συνεργατικής Οικονομίας.

Πρέσβειρα Καλής Θέλησης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του διεθνή οργανισμού P-I-O (Philanthropy International Organization), καθώς και εθελόντρια στο Κέντρο Παιδιών με Αναπηρίες (Rashid Centre for Diabetes and Research) με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Έχει περάσει από πολλές θέσεις εργασίας στο πέρασμα των χρόνων και συγκεκριμένα εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο Διαδημοτικό Ραδιόφωνο Κιλκίς, στην TV Θεσσαλονίκη και στον τοπικό τύπο. Απασχολήθηκε στο Γραφείο Βιομηχανικής Αλλαγής της Νομαρχίας Κιλκίς και ήταν ακόμα υπεύθυνη σε εταιρεία τροφίμων στο Ντουμπάι, όπου και ανέπτυξε έντονη επαγγελματική κι ανθρωπιστική δραστηριότητα.

Επέλεξε την επιστροφή της στην πάτρια γη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, κυρίως όμως για να βρίσκεται κοντά στον γιo της, που είναι σήμερα πρωτοετής φοιτητής Νομικής. Η Βούλα Ποζίδου με την κοινωνικότητα, την ευαισθησία της στα ευπαθή άτομα και την αποτελεσματικότητά της δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και ενισχύει από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Το Κιλκίς ξαναβρίσκει τους οραματιστές ανθρώπους του, με αξίες στο σύγχρονο γίγνεσθαι που αντέχουν στις άδικες επιθέσεις, και προχωράει αισιόδοξα και σταθερά προς το καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.