Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Αμοιρίδη Σταύρου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Σταύρος Αμοιρίδης από τη Μεγάλη Βρύση, Γεωπόνος εντάσσεται από σήμερα στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Μαζί ενώνουμε την πείρα της Αυτοδιοίκησης με τον φρέσκο αέρα της ανανέωσης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρύση, είναι 29 ετών και Γεωπόνος του Α.Π.Θ. Παντρεμένος από τα 19 του με την Ελένη Περπερίδου, μόλις στα 20 έγινε πατέρας και έμαθε από νωρίς να σηκώνει τα οικογενειακά βάρη. Σήμερα έχουν δυο παιδιά 3 και 9 χρονών. Έχει εργαστεί ως γεωπόνος σε φυτώριο και με συμβάσεις στον Δήμο Κιλκίς.

Έχοντας περάσει από τον κυκεώνα της ανεργίας όπως όλοι στην κοινωνία μας, δεν δίστασε να παρατήσει την άνεση που του παρείχαν οι σπουδές του και να δουλέψει ως εργάτης σε Βιομηχανία Αλουμινίου στην ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς.

Ο Σταύρος αγωνίζεται για την ενεργοποίηση της κοινωνίας μας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται από όποια θέση και αν βρεθεί. Ως μέλος του ΓΕΩ.ΤΕ.Ε. προωθεί την στροφή των αγροτών σε πιο βιώσιμες καλλιέργειες με την χρήση νέων τεχνολογιών για την βέλτιστη δυνατή παραγωγή. 

Σαν μέλος του Δ.Σ. Αθλητικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου Μ. Βρύσης στοχεύει στην εύρυθμη και υγιή λειτουργία του, ενώ δραστηριοποιείται ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μ. Βρύσης. Σήμερα εργάζεται ως Γεωπόνος στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στην Περιφέρεια στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας και επίσης ασχολείται με την αμπελουργία και την οινοποίηση.

Αυτός ο καλλιεργημένος, ήρεμος νέος με τον ανοιχτό φιλότιμο χαρακτήρα ενισχύει από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Δυναμώνουμε την προσπάθεια μας με όραμα και στόχο το καλύτερο αύριο για το Κιλκίς και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου