Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Παρουσίαση υποψηφίων «ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ» - Πολυσυλλεκτικό το ψηφοδέλτιο του Π. Τονικίδη

Δελτίο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» Κιλκίς
Στην παρουσίαση ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου, αποτελούμενου από ενεργούς συμπολίτες μας όπως είναι μεταξύ άλλων ο Γ. Ηλιάδης, η Β. Σαπλατέρα και η Μ. Τζεβελέκη, προχωρά η δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη.

Στο σύνολό τους, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις Δημοτικές Ενότητες αποτελούν μια συγκροτημένη ομάδα ατόμων -ανάμεσά τους και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και πολλές νέες παρουσίες- με δυναμική συμμετοχή στα κοινά, με κοινή αντίληψη των αναγκών του τόπου και των ανθρώπων του, αλλά και με διάθεση συνεργασίας και ομαδικής προσπάθειας για την πρόοδο του Δήμου Κιλκίς.

Απώτερος στόχος όλων, η υλοποίηση στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Π. Τονικίδη, ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στο οποίο θα κυριαρχούν η καθημερινότητα του πολίτη, οι σύγχρονες υποδομές, η αισθητική και τα αναπτυξιακά έργα.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του συνόλου των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις.

Γιώργος Ηλιάδης
Υπ. Σύμβουλος στην Δ.Ε. Κιλκίς


Ο Γιώργος Ηλιάδης, κατοικεί στο Κιλκίς και είναι έγγαμος με 2 παιδιά. Εργάζεται στο Επιμελητήριο Κιλκίς, στη θέση του Διευθυντή. Είναι μέλος στα Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Κιλκίς, του Συλλόγου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς, καθώς και επί σειρά ετών του Α.Σ. & ΠΑΕ «Κιλκισιακός», ενώ συμμετέχει και σε Εκκλησιαστικές Επιτροπές.

Υπήρξε π. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς από το 2002-2010, πρ. μέλος Διοικητικών Συμβουλίων ΟΝΝΕΔ και ΝΟΔΕ Κιλκίς και π. Πρόεδρος και Μέλος Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων – Γυμνασίων και Λυκείων.

Σήμερα συστρατεύεται μαζί με μία ομάδα ανθρώπων, γύρω από μία ιδέα, με δημιουργική αισιοδοξία, εμπειρία και με σκοπό, «να τα κάνουμε αλλιώς, να τα κάνουμε πρωτότυπα, να τα κάνουμε καλύτερα».

Δίνει το παρών με ένα όραμα: «Να αγγίξουμε τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου, γιατί ο Δήμος Κιλκίς είναι ο δικός μας Τόπος, είναι ο Τόπος της Ζωής μας. Η δυναμική μιας πόλης και ενός Δήμου, είναι η δυναμική των ανθρώπων που την αποτελούν. Είναι όμως και οι πολιτικοί εκφραστές της, αυτοί που διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των δημοτών, γίνονται δύναμη στην υπηρεσία του».

Βασιλική Σαπλατέρα
Υπ. Σύμβουλος στην Δ.Ε. Κιλκίς

Η Βασιλική Σαπλατέρα του Ηλία, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982. Κατάγεται από το Νέο Γυναικόκαστρο και διαμένει στην πόλη του Κιλκίς. Είναι παντρεμένη με το Νεκτάριο Νάνο τοπογράφο μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κιλκίς και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Διατηρεί επιχείρηση διαχείρισης οικοδομών, αλλά και κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς, καθώς επίσης και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Αυτό που οραματίζεται είναι ένας σύγχρονος και "έξυπνος" Δήμος Κιλκίς που θα πιστεύει και θα στηρίζεται στις δυνάμεις και στους ανθρώπους του. Ένας καθόλα ανανεωμένος Δήμος από τον οποίο τα παιδιά μας δεν θα νιώθουν την ανάγκη να φύγουν μακριά.

Και προς αυτήν την κατεύθυνση υπόσχεται, «η όλη παρουσία και οι πράξεις μου να βάλουν ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο Κιλκίς».

Μαίρη Τζεβελέκη
Υπ. Σύμβουλος στην Δ.Ε. Κιλκίς


Η Μαίρη Τζεβελέκη κατάγεται από το Κιλκίς όπου και κατοικεί. Είναι η μαμά του Κωνσταντίνου που είναι 3,5 ετών. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος με ειδίκευση στον

Βιοσυντονισμό. Συμμετέχει στην Εθελοντική ομάδα του Νηρέα, κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Οραματίζεται ένα Δήμο Κιλκίς δίκαιο προς όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις, με στόχους υλοποιήσιμους, ώστε να έχουμε μια όμορφη καθημερινότητα. Ένα Δήμο που θα εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες και δεν θα μένει αγκιστρωμένος σε μικροπολιτικές τακτικές.

Σκέφτεται και θέλει μια διαφορετική αυτοδιοίκηση, μια αυτοδιοίκηση από ενεργούς ανθρώπους.

Συμμετέχει γιατί νοιάζεται για τον τόπο της και έχει όνειρα για το μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.