Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Αναμενόμενα πετυχημένη η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς 
Με αυξητικές τάσεις παρουσιών όπως κάθε χρόνο και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτά του με ταυτόχρονη απονομή πλακετών σε συναδέλφους στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ».


Μετά τον σύντομο χαιρετισμό-καλωσόρισμα-ευχαριστίες και ευχές από τον Πρόεδρο Στράτο Ξηρουδάκη, το μέλος μας παπά Γιώργης Αλεβιζάκης, βοηθούμενος από το επίσης μέλος Τάσο Αβραμίδη, ευλόγησαν την πίτα του Συλλόγου και τα βασιλοπιτάκια.

Ο Αντιπρόεδρος Νίκος Σερασκέρης και η ειδική Γραμματέας Σούλα Κετίκογλου τηρώντας τη διαδικασία κάλεσαν στο βήμα έναν-έναν τους τιμώμενους συναδέλφους:


Λαλόπουλο Βλαδίμηρο

Μπαξεβάνη Σωφρόνη

Ξιφιλίνο Κων/νο

Πιπερίδη Ιωάννη και

Ραμπίδη Κων/νο

και αφού διαβάστηκε το βιογραφικό ενός εκάστου, επιδόθηκε τιμητική πλακέτα από τα μέλη του Δ.Σ.

Αφού μοιράστηκαν τα βασιλοπιτάκια, στα μέλη μας αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους φίλους, τυχερός ήταν ο Πρόεδρος Στράτος Ξηρουδάκης που κέρδισε τη χρυσή λίρα και άλλοι τρεις που κέρδισαν από ένα βιβλίο «Ιστορία του Κιλκίς» και του Αγίου Παϊσίου προσφορά του Όθωνα Γραμματικόπουλου και της Ανθούλας Ναούμη αντίστοιχα. Ο Πρόεδρος όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια σχεδόν όλοι όσοι κέρδισαν τη χρυσή λίρα, έδωσε 100€ για το ταμείο του Συλλόγου.

Τη συνέχεια πήραν οι μουσικοί, με λαϊκά-ποντιακά και θρακιώτικα τραγούδια και οι συνάδελφοι να επιδεικνύουν τους χορευτικές τους ικανότητες μέχρι αργά το απόγευμα.

Ευχαριστημένοι τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι υπόσχονταν και σε άλλα με το καλό και υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.