Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Ελευθεριάδη Γεωργίου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης, κατάγεται από τους Άνω Απόστολους, είναι ένας καλός ψυκτικός, διατηρεί στο Κιλκίς τη γνωστή ΨΥΚΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ και δραστηριοποιείται σε ψυκτικές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη τη Μακεδονία. Με ζωντάνια και ενθουσιασμό ενισχύει κι αυτός το συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Υποστηρίζει θερμά το όραμά μας για ένα μέλλον ανάπτυξης του τόπου μας, με βάση το παρόν και ισχυρό θεμέλιο το παρελθόν και την παράδοσή μας.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας από το 2008 και στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε εργάζεται και επιμένει ελληνικά. Με πείσμα, όρεξη και επαγγελματισμό εδραιώθηκε και αναγνωρίστηκε στην τοπική αγορά και όχι μόνο. Οι τεχνικές του γνώσεις και οι αποτελεσματικές του λύσεις τον κατατάσσουν στους πιο επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού Κιλκίς.

Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αποστόλων με πολύ σημαντικό έργο δεν έπαψε να προσφέρει στο χωριό του που τόσο αγαπάει. Με σημαντικές παρεμβάσεις και πολιτιστικές δράσεις είναι για πολλά χρόνια ένας πρόθυμος εθελοντής της κοινότητας Μαυρονερίου. Ευθύς, αλέγκρος και εξωστρεφής τιμά την παράδοση και τους συμπολίτες μας με την απόφασή του να ασχοληθεί πρώτη φορά με τα κοινά.

Καλωσορίζουμε τον εργατικό, μεθοδικό και ακούραστο Γιώργο Ελευθεριάδη στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Ο Γιώργος αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για την αυτοδιοίκηση. Μαζί συνεχίζουμε το νικηφόρο αγώνα μας για το Κιλκίς και τα χωριά μας και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε να οδηγήσουμε όλοι ενωμένοι την κοινωνία και τον τόπο μας στη νέα εποχή της ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.