Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Δίπλωμα στην περσινή παιδική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Δόθηκαν τα διπλώματα στην περσινή παιδική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς, η οποία κατέλαβε την Τρίτη θέση στο τοπικό πρωτάθλημα πετοσφαίρισης της ΕΣΠΕΜ Κεντροδυτικής Μακεδονίας, στην οποία κατηγορία πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αριστ. Σκύδρας.

Η τελετή ήταν λιτή και ενδοοικογενειακή, η ικανοποίηση και η χαρά όμως πολύ μεγάλη, καθότι άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα σημάδια από την δουλειά που κάνει ως προπονητής του Άτλαντα ο Γιώργος Χειρούλης, ο οποίος σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ και με την έγκριση του Υπουργείου παιδείας θα περιοδεύσει για 4η συνεχή χρονιά στα σχολεία και θα παρουσιάσει το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Ο Άτλας Κιλκίς είναι πολύ ικανοποιημένος για την άριστη συνεργασία που έχει με το αναπτυξιακό επιτελείο της ΕΟΠΕ που αυτή την περίοδο και με την πρόκριση των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος προσπαθεί να προσελκύσει όσο γίνεται περισσότερα αγόρια και κορίτσια και στην πετοσφαίριση.

Για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ μπορούν να τηλεφωνούν στα γραφεία του Συλλόγου 23410-29376

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε τα video των ομάδων μας στο

YouTube: Atlas volley.
https://youtu.be/6WY-Ey6j8iY
https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου