Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Γιώργος Αναστασιάδης: "ΟΧΙ στην συμφωνία των Πρεσπών"

Σε καταψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών καλεί τα μέλη του Κοινοβουλίου ο υποψ. Βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης

"Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια συμφωνία που δεν εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα. Από την μία ανοίγει πληγές στο σώμα του Ελληνισμού και από την άλλη ενισχύει τον αλυτρωτισμό των βορείων γειτόνων μας.

Ο Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί αυτή τη συμφωνία επιχειρώντας να διχάσει ξανά τον Ελληνικό λαό για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων.

Ο Ελληνικός λαός ομόθυμα στέκεται απέναντι σε αυτή την ενδοτική συμφωνία και καλεί τα μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου να αποτρέψουν μια μεγάλη ήττα του Ελληνισμού έστω και τώρα την ύστατη ώρα.

Οι Έλληνες βουλευτές ας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ας αναμετρηθούν με την ιστορία και τον πολιτισμό της πατρίδας μας λέγοντας το μεγάλο ΟΧΙ στην συμφωνία των Πρεσπών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.