Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Συλλυπητήρια Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς για τον θάνατο του Μιχαήλ Τίγκα

Ανακοίνωση Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την αδόκητη απώλεια του Συναδέλφου, Εκπαιδευτικού Παράλληλης Στήριξης, Μιχαήλ Τίγκα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από κοντά μας κατά τη μετάβασή του προς το Σχολείο που υπηρετούσε. 

Ο Συνάδελφός μας, αποφάσισε να στηρίξει τη δημόσια εκπαίδευση, στον ευαίσθητο τομέα της Ειδικής Αγωγής, σ’ ένα ολιγοθέσιο σχολείο και σε μια περιοχή εκτός του τόπου καταγωγής του. Δυστυχώς, το νήμα της ζωής του κόπηκε, στηρίζοντας με συνέπεια αυτήν του την επιλογή.

Ο Σύλλογός μας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τη Σχολική Κοινότητα του Δημοτικού Σχολείου Επταλόφου που προσέφερε τις υπηρεσίες του ο εκλιπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.