Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Τι λέει η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για το εγκληματικό περιστατικό στο Α.Τ. Ομόνοιας

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών που δεν τιμούν ούτε την δημοκρατία, ούτε την πατρίδα μας.  60 και πλέον κουκουλοφόροι συντεταγμένοι και καλά οργανωμένοι ρίχνουν μολότοφ σε ένα αστυνομικό τμήμα της Αθήνας. Τραυματίες αρκετοί αστυνομικοί, ζημίες ευτυχώς μόνο υλικές μα... καμία σύλληψη.

«Θα πεθάνετε σήμερα», φώναζαν οι κουκουλοφόροι στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ανησυχούμε ότι οι αστυνομικοί, ως κομμάτι της κοινωνίας μας, έχουν μετατραπεί σε νούμερο ένα στόχο αυτή τη περίοδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες επιθέσεις. Ποιος ξέρει... ακόμη και νεκροί! Υπάρχει πρόβλημα στον αστικό μας ιστό και ορισμένοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Η Αθήνα στο έλεος του παρακράτους και των εγκληματιών. Φτάνει πια! Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.