Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Θεσσαλονίκη-Μόναχο και πρωτιές στο Παρανέστι για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΣΔΥΚ στους αγώνες του Παρθένου Δάσους που πραγματοποιήθηκαν στο Παρανέστι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 

Στον αγώνα των 46 χιλιομέτρων «Παρενέστιο Μονοπάτι» ο Άγγελος Αμανατίδης κατέκτησε την 2η θέση της γενικής κατηγορίας με χρόνο 4ώρες και 26 λεπτά ενώ ο Σταύρος Κατσαρώνας κατέκτησε την πρώτη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 19 της γενικής με χρόνο 5 ώρες και πενήντα τέσσερα λεπτά.

Στον αγώνα των 110 χιλιομέτρων Paranesti Nature Trail Race έτρεξε ο συντοπίτης μας Μαργαριτίδης Αθανάσιος ο οποίος με χρόνο 19 ώρες και 19 λεπτά τερμάτισε στην 22η θέση.

Ο ΣΔΥΚ όμως δεν θα μπορούσε να λείπει από τον 7ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης και τον παράλληλο δρόμο των 5 χιλιομέτρων. Έτσι το Σάββατο το βράδυ δεκάδες αθλητές του βρέθηκαν και απόλαυσαν το νυχτερινό τρέξιμο στην συμπρωτεύουσα που τους υποδέχτηκε σε μία ακόμα αθλητική γιορτή.

Στο Μόναχο βρέθηκε ο Κοκώνας Γιάννης για να τρέξει στον General Muenchen Marathon που διοργανώνεται εκεί. Μαζί του βρέθηκε και ο συντοπίτης μας Καβακιώτης Νίκος. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για συνδυασμό ταξιδιού και χόμπυ και σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία.

Την Κυριακή μέλη και φίλοι του ΣΔΥΚ πραγματοποίησαν πεζοπορία στη διαδρομή του Kilkis Trail και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πολύ όμορφα μονοπάτια που βρίσκονται δίπλα μας.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Καλή συνέχεια και καλή αποκατάσταση.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.