Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Στη σχολή κριτών-διαιτητών της Α.Ο.Τ.Ε. ο Κλεόβουλος Κυριακίδης του Άθλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 13-14/10/2018 ημέρες Σάββατο - Κυριακή πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο Κρίτων – Διαιτητών της Α.Ο.Τ.Ε. στην Θεσσαλονίκη. Το Σεμινάριο αυτό πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Capsis, με την συμμετοχή του υπεύθυνου διαιτησίας της EITF για την Νοτιοανατολική Ευρώπη κ. Vergiliy Sitnilski.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται για να βγάλει η Ομοσπονδία νέους κριτές και διαιτητές με απώτερο σκοπό να μπορούν να στελεχώσουν τα πρωταθλήματα και κύριος τα διάφορα διασυλλογικά που ετοιμάζει με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και της ομοσπονδίας κυρίως στον χώρο των προπαρασκευαστικών ηλικιών και αθλητών μικρής ηλικίας σαν τον προθάλαμο για την ανάδειξη των μεγάλων αθλητών.

Από το Κιλκίς συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος με τον Κυριακίδη Κλεόβουλο θέτοντας νέες προοπτικές για την εξέλιξη του, πέραν της αθλητικής του ιδιότητας.

Μετά το τέλος της σχολής παραδόθηκαν στους νέους κριτές και δόκιμους διαιτητές τα αναμνηστικά διπλώματα της ομοσπονδίας και ευχήθηκαν σε όλους καλή σταδιοδρομία.

Ο προπονητής του Συλλόγου Άθλος Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος ευχήθηκε στον Κυριακίδης Κλεόβουλο αθλητή του Σωματείου καλούς αγώνες με καθαρά αποτελέσματα και καλή περαιτέρω καριέρα ως διαιτητής της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.