Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Βοήθεια για τους πυροπαθείς στον δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση
δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης καθώς και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζουμε την βαθύτατη λύπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018 στην Αττική και την αμέριστη συμπαράσταση μας στους αγαπητούς συναδέλφους Δημάρχους, Ραφήνας – Πικερμίου, Μεγαρέων και Μαραθώνα.

Καλούμε όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν, με όποιον τρόπο δύναται ο καθένας, στην προσπάθεια υποστήριξης των συνανθρώπων μας που μέσα σε μια νύχτα βίωσαν τον χειρότερο εφιάλτη.

Ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου ανακοίνωσε τη δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, για ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418
ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418


Παράλληλα διεξάγονται προσπάθειες με πρωτοβουλίες υποστήριξης για τους πυρόπληκτους στο facebook.

Σε τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε τη χώρα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε διάγγελμά του προς τον Ελληνικό λαό.

Η σημαία στον Δήμο Παιονίας κυματίζει μεσίστια εις ένδειξη πένθους και συμπαράστασης και ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις έως τις 26/07/2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.